www.e-referrer.com

Friday, September 18, 2009

Shopping Raya Untuk Sofea part 2+Shopping Raya mummy..

mummy ingatkan da malas nak update sbb raya pun da dekat sgt da...insyaallah esok da raya...tp kerana mummy xtau nak buat aper di malam hari ni so mummy nak update aper yg mummy shopping untuk sofea dan jgk barg2 mummy...penting 2...tp mummy lebih kepada barang make up...beg, baju ngn kasut biarla surprise yer...ngeee....so layan jerla aper yg mummy shopping ni yer....

.

.

.

.

teringin nk tgk sofea pkai jeans...so mummy belila jeans walaupun sofea xleh jln pun lg...

skirt khakis ni pun mummy teringin nak tgk sofea pakai..ngee


baju ni bkn mummy yg shopping tp wan sofea yg shopping tuk cucu kesayangannya...tq mak..

dress ni pun pemberian dr wan sofea...

free gift sbb mummy derma lebih dr rm200 kat butik anakku ni..hehe

ha ni pun wan sofea yg bagi...syg sungguh wan kat sofea...tq mak...pstttt mak pasni hulur rantai ngn gelang plak yer kat anak along ni...hehe....

so settle brg tuk sofea..skang mummy nak citer pasal apa yg mummy shopping untuk mummy plak...

.

.

.

.

ha ni brg2 yg mummy beli kat butik mac...ermm nampaknya tersasar dr apa yg sepatutnya mummy beli...ingat nak beli blusher ngn lipstik xjadi...lari budget mr papa nati...hehe...so beli loose powder sbb da termakan pujukan manis amoi cun 2..hehe..pastu beli brush blusher..ngn mummy punya feveret eyeliner...xper len kali yer papa...psst lina a.k.a mummy fea thanx atas offermu itew yer...mummy fea jr ikhlas tlong mummy fea sr aritu...

so pas terjah butik mac mummy pun g la terjah butik guardian...butik ker?ngeehhh..so kat sini mummy belila gloss feveret mummy revlon...tapi xralat sgt xbeli lipstik mac td sbb still ada lagi sja nak beli tambah koleksi...xper akan mummy terjah pas raya nati...hehe...xdilupakan maskara feveret mummy gak mabelline kerana dirimu begitu berharga...wah berharga sungguh...dan barang2 selingan yg lain sbb da abis stok...

ha ni la antara koleksi untuk mummy menconteng muka mummy di pagi raya nati...wahhh xsabar da nk tunjuk skill yg xpro ni....hajat di hati nak mengasahkan lagi skill ni...insyaallah coming soon...papa pun da setuju...bestnya...selain masuk kelas makeup wishlist mummy nak sgt beli box makeup untuk mummy ltak khazanah makeup mummy yg da bsepah 2....ala cam mak andam guna 2..harap2 papa mendengar rintihan isterimu ini....hehe...so raya ni xleh bawak byk2 ni jer kot...ermm sempat ker mummy nk makeup vouge nati takut sofea nangis nak bf terpaksa peramkan makeup2 2...huhu...eh..mana mummy punya blusher xder pun dlm pic ni..waaa ni msti lupa ltak..so kenala g letak ni...kang xlengkap plak makeup mummy...ermm mummy beli blusher silky girl jer...okla 2 kan...


so maybe mummy akn bercuti dr berblogging sampai 27hb...wahai blog..mummy akan merinduimu.....selamat hari raya semua....



1 comment:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

alahai.. nape tak bg tau nk g.. leh Mummy Fia ni kasi no ID. dapt gak diskaun.. dpt bli lebih.. hhehheeeee...

cantik2 bj Fea jr.. Bj Fia sr lom sempat nak haplod.. heheheheee...

selamat hari raya... dtg la umah...