www.e-referrer.com

Wednesday, September 2, 2009

BeAuTiFuL GiRLs wItH HiJjAb CoNtEsT



Wah mummy teruja bila nampak banner contest ni time dok terjah blog kakak hangkat-ku kak ecar..so apa lagi tanpa membuang masa mummy pun nak join gak contest yang dianjurkan oleh Lynna yang sweet walaupun pregnant..teringat plak masa mummy pregnant..hehe padahal baru jer deliver bln 7..di sebabkan lynna nak peserta memakai tudung/hijab/shawl yg dirasakan pemakaiannya hot+gojes+cantik menawan sekali dan lynna pun tgh pregnant, so mummy telah memutuskan untuk pertaruhkan gambar mummy memakai tudung shiffon semasa mummy pregnant...mummy suka sgt pic mummy masa pregnant..yela xsemua ibu pregnant ni nak bergaya sakan kan...so ni la pic mummy memakai tudung yg paling menawan mummy rasakan..pstt...perasan jap...sori kalau ada yg menyampah..ngee..so cik penganjur a.k.a lynna hope penyertaan mummy di alu2kan dan memenuhi syarat2nya yer...menawan ker ngn perut boyot 2? so ni la pic yg mummy pertaruhkan..





so gurls..klu ada pic yg gojes 2 lehla join contest ni...senang jer klik kt banner contest ni yg gambar gurl pakai hijab 2 k...




3 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

mummy dylla.. harus join gak nih.. all the best n gud luck!

Mummy_Sofea said...

lina apalagi jom join ramai2 k

l y n n a s h a a r i said...

salam kenal.
thanxs join my contest ;)