www.e-referrer.com

Tuesday, September 15, 2009

Rindu Saat Itu..

pejam celik pejam celik bln depan Sofea da 3bln...kejap jer masa berlalu...tiba2 jer mummy rindu saat mummy pregnantkan Sofea...tendangan sofea...waktu setiap kali c/up, masa mummy melaram ngn baju prgnant..skang baju2 tu suma mummy da simpan dalam kotak...yang paling best bila mummy ngn papa sofea duk berteka teki perempuan ke lelaki la dlm perut mummy..tapi naluri mummy mmg kata gurl..xtau kenapa..tapi naluri ibukan...papa plak kata boy...so mummy ngn papa decide buat scan walaupun xla berharap..yg penting baby dlm perut mummy masa 2 sihat dan selamat...ermm ternyata doc pun kata gurl..hepinya mummy masa 2....lpas tau jer mummy bakal dpt bb gurl apa lagi terjahan kat mall pun bermula...ingat lagi semua baju2 sofea klu bleh nak beli warna pink..masa 2 nekad jer...tp risau gak klu yg kuar nati boy kan..xpasal2 berpinky plak...so masuk jer bulan ke 7 mummy g buat scan lagi tapi kali ni 3D scan..so lebih detail org kata...seronok sgt bila nampak wajah sofea time tu...time scan 2 sofea tgh main2 mulut...tapi byk sgt bergerak...so dapatla capture pic sofea yg cute 2...alahai...rindunya mummy saat2 tu..bahagianya...mummy asyik tgk jer pic scan sofea 2...so ni la pic 3D scan sofea...semasa dlm perut dan setelah dilahirkan....indah betul ciptaan Allah...alhamdulillah..
*
*
*

ha ni la antara pic scan 3D sofea yg mummy buat kt vision college PJ...pic ni la yg mummy tgk setiap hari sampaila sofea lahir...



ha..nampak x perkataan gurl 2...so mmg mummy dpt gurl...tepat sekali..ngeee



ni la sofea setelah dilahirkan..sama x ngn scan pic 2...


semua pic2 ni akan mummy simpan untuk kenangan mummy dan untuk tatapan sofea nati....



3 comments:

Naz-Segalanya disini said...

mmg rinduu kat.kalau ingat masa ngandung rasa tak sabar nak ngandung lagi.

LoVEaQshA said...

Bestnyer mummy dpt rs sume tue kn!!~
Hrp2 zura pn dptla rs sume tue lpas nie,hope mummy sofea doakan yer!!~

Kisskan aunty zura utk sofea yg mkin bam2 skrg..n snyuman yg sweet tue wat mkin geram tgk sofea..

Mummy_Sofea said...

naz- ermm apa lg...leh da 2 bg rikazz adik...

zura-insyaallah giliran zura pasti ada pasni..sbr k...dilla doakan...