www.e-referrer.com

Sunday, September 13, 2009

MyDearShoppe E-Shop Aidilfitri Giveaway Contest


mummy dan contest lagi...tapi kali ni mummy join contest anjuran Mydearshoppe E-shop ni bkn untuk mummy tapi untuk princess mummy Sofea..nak tau sebab per.. pastinya sbb hadiahnya SEKEPING LUNATOTS PRINTED SNAP BUTTON CLOTH DIAPER...mummy kan tgh duk kumpul CD tuk sofea so sesuai sgtla join contest ni kan...sekadar mencuba nasib...ni la pic yg mummy pertaruhkan tuk contest ni...ni first time Sofea pakai CD..



pic sofea dan pink coolababy CD dr depan

pic sofea dan pink coolababy CD dr tepi


nama princess mummy : Nur Sofea Aamilyn Binti Badrisham

umur : baru masuk 2bln pada 3/9/09



Memandangkan Mydearshoppe E-Shoppe ni bkn sekadar menawarkan CD dlm perniagaannya, mummy telah memilih tag yg mummy rasakan sesuai...

tag line: Your time, Your baby, Your place

..................We Deliver Your Love......

1) kenapa mummy harus mendapatkan Mydearshoppe E-shop giveaway ni?

sebab ni la caranya mummy leh menambahkan stok CD tuk sofea yg baru jer ada 3 keping maklumla baru jer nak berjinak2 ngn CD ni...lagipun sofea xder lagi CD jenama Lunatots yg cute2 designnya 2..mummy mmg dr dulu suka ngn jenama Lunatots ni so klu ada rezeki lehla try plak CD Lunatots yg cantik ni...

2) sejauh mana mummy tau tentang blog Mydearshoppe E-Shop ni?

1st time mummy tau Mydearshoppe E-Shop ni masa mummy buat terjahan untuk cari info pasal blog2 yg menjual CD ni...so terjumpala Mydearshoppe E-Shop ni...Mydearshoppe E-Shop ni bukan saja menawarkan CD tapi juga menawarkan cotton blanket dan baju untuk si manja...Mydearshoppe E-Shop ni ada showroom kat Lestari Apartment, Bandar Sri Permaisuri di Cheras..sesiapa yg berminat leh buat temujanji di talian : Mardiana Alias
012-9306501..
atau melalui email : mydearshoppe@yahoo.com.. atau ym-eye_diana...selain itu bagi memudahkan ibubapa yg berminat ngn produk CD di Mydearshoppe E-Shop ni boleh juga memberikan alamat email anda kepada Mydearshoppe E-shop untuk meraka hantar katalog terkini Lunatots CD bagi memudahkan ibubapa membuat pilihan yang tepat dan sesuai dgn budget....


so ibu/mama/mak/mummy/umi yg nak join contest ni leh g Mydearshoppe E-shop giveaway..


4 comments:

Mardiana Alias said...

Salam Dear..

Sesi terjahan dari mydearshoppe e-shop ye.
Alhamdulillah, sume syarat dah pun dipenuhi.
Insya allah, kita nantikan keputusannya ye.
Good Luck taw!

Mummy_Sofea said...

tq kak mardiana...

Mardiana Alias said...

Salam Dear...

Selamat hari raya dari kami di mydearshoppe e-shop.

Keputusan contest dah keluar. Jemput la terjah ye.

ibu_arifa said...

tahniah...anda mmg layak menang! cute sgt ber CD pink tu..

tido hotel lah nnt yer..hehe