www.e-referrer.com

Wednesday, September 30, 2009

esok 1/10/09 mummy da start kerja...


waaa taip entri pun da rasa berat jer...yela sok mummy da start keje..berat sgt hati ni nak g keja...bkn mummy malas keje tau tapi sbb sofea...sbb nak tinggalkan sofea...mummy harap mummy kuat lawan perasaan sedih ni...malam ni pun tiba2 rasa sayu jer...xtaula naper...da 3 bln mummy jaga sofea....maybe sbb da lama sgt ngn sofea sbb 2 rasa sebak jer...harap2 mummy xnangis la kat ofis sok...nati suma keje xjalan....skang ni baru mummy faham kenapa ada org sanggup berhenti keje semata2 nak jaga anak....mummy da tau sbbnya...kalaula bleh berenti alangkah bestnya...tapi hidup perlu diteruskan...skang ni zaman duit...so mummy kenala sama2 kerja untuk bantu papa...skang barang suma mahal2...bertuahla sesiapa yg dapat jaga anak sendiri kat rumah 2....apa pun mummy bersyukur ngn rezeki yg Allah berikan ni....nati da start keje maybe mummy xdapatla nak update selalu kat blog maklumla kat ofis internet da kena blok so bila kat umah baru leh online...bila balik confirm da penat....klu ada pun hari minggu jerla..harap2 blog mummy nati xbersawangla yer...insyaallah ada masa mummy update citer mummy start keja....daaa




1 comment:

SHIMA said...

wah,lamanya cuti...bestnya kak...apapon,selamat bekerja semula..