www.e-referrer.com

Tuesday, September 15, 2009

Pelancaran Album Tahajud Cinta.. CT


mummy baru tau ct ni baru kuarkan album baru tahajud cinta...mummy da dengar salah satu lagu dr album ni...best sgt...mummy mmg minat giler ngn ct ni dr album aku cinta padamu lagi..mmg suma album ct mummy ada...xmain yg cetak rompak tau...hehe..mummy ingat lagi masa jumpa ct dulu punyala baik giler...lembut jer...skang ni teringin gak nak jumpa ct tp klu nak jumpa dia kenala g konsert cam mummy jumpa ct time mummy study dulu....sanggup guna duit ptptn 2 nak g konsert ct punya pasal...mummy mmg suka dr A-Z pasal ct ni..biarla org kutuk apa pun tapi mummy mmg minat giler kat ct ni....so ni la pic ct masa pelancaran album tahajud cinta..so sweett..




ha nk tgk pic mummy ngn ct x?ermm malunya nk tunjuk pic ni..time ni mummy tersangatla gemuk...hehe msa study mlm asyik mkn jer...duk ngn kwn2 yg kuat mkn...ngeee...abaikanla muka mummy yg tembam itew...pic ni masa thn 2002...da lama sgt....

.

.

.

.




8 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

owh.. tembam betol.. mase pegnen fea pun tak tembam gini.. oooooo guna duit PTPTN g konsert eh... ha ha bg tau bos..

heheheheeeee

Mummy_Sofea said...

ha tau xper..masa study bdn mcm di pam2..study tgh2 mlm mkn...mner xtembam..da keja bz bdn turun ngn sendiri..hehe..bos da tau da..ngeee

nur rabiatul adawiyyah said...

macam tak caye tgk dylla dulu...tembam betul..

Mummy_Sofea said...

ha..ni edisi khas tau kt blog jer ni leh tgk..dulu mmg dilla gemuk...tp skang xlg..kena jga suma 2..nati somi lari..hehe...

Ieda said...

mcm xcaya je dilla tembam dulu....

Mummy_Sofea said...

ieda-tu lah kenyataannya..nti ada msa dilla bt entri dulu dan sekarang..ok?

Lisa Ineles said...

a'aa la dilla..chubby nya....hehehe...ni kire nostalgia nyer pic la ni...hehhe

Mummy_Sofea said...

kak lisa bkn chubby tp plus gemuk tau...nti dilla tyg pic penuh...mmg nostalgia btul..