www.e-referrer.com

Monday, September 14, 2009

CoNTesT Wansteddy : Love Teddy Bear

Da lama mummy tau pasal contest ni..tp xtau nak letak pic yg maner...so ni la pic yg mummy pertaruhkan...maybe kebayakkan peserta bergambar mesra peluk teddy bear kan..biarla mummy buat kelainan skit...tp still mengekalkan pic bersama teddy bear...so jom tgk syarat2nya dulu...

Syarat-syarat wansteddy contest....


1. Jadi follower wansteddy.-Done


2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda.-Done


3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda.-Done


4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear.-Done


5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak.- semestinye Ya


6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan).


ha ni la pic yang mummy katakan 2....sgt2 mummy suka....
.
.
.
.
.

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut

ha nak tau sebab per mummy suka sgt pic ni? sbb pic ni di ambil di tempat yg paling tinggi..hehe ala kat langkawi..masa naik cable car...sampai jer atas mummy teruja sgt nak bergambar ngn teddy bear ni..punyala besar...nak tangkap pic ngn teddy bear ni plak bkn senang...nak kena tunggu turn sbb ramai yg teruja ngn bear ni...bkn sekadar teddy bear tapi lambang love blakang mummy tu sesuai sgt ngn tema contest anjuran wansteddy ni...love teddy bear...so ada lambang love dan teddy bear...betul x?mmg mummy suka sgt walaupun kena tunggu lama semata2 nk bergambar ngn teddy bear ni... so mummy harap penyertaan mummy ni memenuhi syarat yer cik penganjur...salam perkenalan dr mummy.....

so pada yg suka sgt kt teddy bear dan nk join leh g sini k....gudluck pd semua...





2 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

alamak.. pose kita kat tmpt yg sama... heheheeee.. nak join gak lah...

wansteddy said...

mama sofea, tgknya cm tertngl add my blog kat bloglist. kalau dah add gtaw yep, tqvm 4 join my contest :)

good luck!