www.e-referrer.com

Tuesday, September 1, 2009

ShOpPiNg RaYa uNtUk SoFeA part 1


semalam baru mummy dpt g shopping raya untuk princess mummy 2..klu x mummy sibuk shopping brg mummy ngn papa jer..da alang2 wan sofea cuti semalam mummy ambik kesempatan jap g shopping..kat mane lagi kan...kat sogo jer..tempat yg mummy selalu pegi..pas abis jer medikal c/up smalam mummy terus terjah sogo..sampai2 jer..mak ai ingat time org keja xramai tp sama jer cam weekend..so sampai jer terus pegi bahagian baju baby..wah suma cute2 tau...geram tgk dress bb ni..rambang mata..tp oleh kerana ketamakkan yg melanda mummy bt keputusan xnak beli byk sgt kat sogo sbb nak survey tmpat lain plak...takut tempat lain lagi cantik..ngeee..so ni jer yg mummy betul2 berkenan kat sogo semalam...susah jgk nak cari dress merah tuk sofea..maklumla tema raya tahun ni merah...mmg shopping ni terapi yg paling baik..bak kata kak ecar kakak hangkat-ku itew..hehe..so nati nak g shopping tempat lain plak...alamanda/midvalley/mines/1utama suma nak kena terjah...tempat faveret mummy 2..suma untuk sofea...mummy skang giler tgk dress yg cute miut tu..klu bleh suma warna nak beli...so ni jerla hasil rembatan mummy tuk sofea untuk series 1..hehe ada part2 plak..yerla nak g byk tempat lagi kan..so slow2 ler...byk masa lagi neh..


tema raya tahun ni...merah mak ngah...ngee


dress munge2 pink...i like pink



kasut cute untuk sofea..pink again..



baby tight pakai ngn dress nati..

9 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

jom lah ahad ni ke midvalley..join atul plak shopping..hehe

Mummy_Sofea said...

ok gak klu dpt shopping sama2kn...tp si kecik ni susah nk bwk g maner..risau

nurshariza mohmad samiri said...

sama la tema kt tahun nie.. frdy n stdy nie ada mmber kad sogo kan.. jom p shoping reramai

Mummy_Sofea said...

yer ker..ramai gak merah thn ni...a,ah ada mmber card tp da pg so ermm xg la lg..nk g tmpt len plk..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

oh taun ni fia sr ngan fea jr sama tema la nampak gaya nya... fia nya koleksi lom sempat load gambo.. sume pun merah.. hehehehee...

Mummy_Sofea said...

wah merah jgk ker..erm marila kita sama2 pkai merah makngah yer..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

alahai..ank angktku pasti chumell pkai baju munge2 ngn shoes itew.. x sabaq nk nengok Sofea..

Mummy_Sofea said...

mummy sofea pun xsabar kak ecar...tp sofea lagi xsabar nak tgk ibu hangkatnya pakai bju yg vouge itew..

SHIMA said...

cantiknya baju sofea....suka tgk