www.e-referrer.com

Tuesday, September 8, 2009

mY gLAmOur PiCtuRe CoNTEsT

First time mummy tgk banner ni kat blog cik Reflisia mummy da tau nak letak pic yg maner..tapi yg xtahan 2 kena pic yg paling glamour..wah glamour ke mummy ni...mula2 ingat nak tunggu pic raya tp disebabkan mummy suka sgt pic masa mummy prgnantkan sofea so xjadi nak bagi pic raya...nak tau sbb per mummy rasakan pic ni glamour?ha ni mummy kena perasan japla yer..(pssst..klu xsuka ngn statement ni jgn baca yer..ngee)..sbbnyer masa pic ni di capture mummy tgh prgnantkan Sofea 23week..bygkanla mummy sanggup berhabis duit dan penat lelah g cari dress tuk dinner ofis mummy 2...ingat nak beli ready made jer tp xder yg berkenan di mata mummy ni..so apa lagi terpaksala mummy tempah dress ni..dress ni mummy yg design tau..sbb lain yg mummy rasa pic mummy ni glamour sbb malam 2 ramai puji mummy ngn gelaran hot mummy...perhhh statement xleh blah..hehe..so xnak ckp byk nati orang menci plak...ngeeee...so ni la pic yg mummy maksudkan 2 cuma mummy da kreatifkan pic 2 supaya lebih glamour walaupun mummy tau b/ground blakang 2 lagi glamour..hehe...

*
*
*
*
*
*
*
*
*

mummy's name : Nuradilla Binti Azizan

ha glamour ker mummy ni?harap2 pic ni memenuhi syarat yer cik Reflisia

ok klu uolls x percaya masa ni mummy prgnant meh close up skit biar nampak perut mummy yg molat 2..ngeehh..tp ni pic selingan yer cik penganjur...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

So saper2 yang rasa dirinya ada pic yg glamour ni jom join..klu nak join klik sini....
Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009.





12 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

wohoo mmg glamer abes.. betul2 hot mamaz ni.... gud luck..

Mummy_Sofea said...

wah mummy fea sr malu seh ckp gitew..hehehh..tq

Kerol+Natt=Adam said...

same2 kite petaruhkan pic perot moncit..hehehe..gud luck dilla..

nur rabiatul adawiyyah said...

wah..reka sendiri bajunye..mmg cantik..

Mummy_Sofea said...

natt-sama2 kita pertaruhkn pic perut moncit..hehe

atul-tq..

layla said...

wah..ni br glemer...luis vuiton lagi tu...feewiit....hehehe

Mummy_Sofea said...

hehe layla...b/ground blakang lagi glamer dr tuannya...hehe

Naz-Segalanya disini said...

huh..takleh menang daku mcm ni..

Mummy_Sofea said...

ala nazz...naper ckp cam 2..mana tau nazz yg menang..suka2 layan contest..hehe

~farahsyeefa~ said...

salam kenal :)
lalu lalang tersinggah cni lak..:P
memg hot mama la, cantek design baju tu...gudlak!:)
sudi link2 ye....

Reflisia said...

Hye darl,
WOW so gojes n GLAM sangat!!!..i like ur photo, ur dress, ur colour and ur background LV gitew..eh kat maner u tempah that dress eak..kebetulan i pun skang ni ngah cari tailor yang best skit tuk nak tempah dress juga ni..cantik sangat..i love it..

panjang plak berceloteh..i dah view n check..semuanyer perfect and good luck k..

Mummy_Sofea said...

farahsyeefa-thanx atas pujian 2..hehe...salam kenal ek..da link da tau..


reflisia-thanx sbb suka photo,dress,color n b/ground 2 yer..ngeee..dila tempah dress ni kat tailor biasa jer...bagi design n dia buat...tapi amoi yg buat ni...