www.e-referrer.com

Thursday, February 25, 2010

UPDATE CONTESTANT PROGRAM DETOX


Setelah 3 hari mummy publish pasal program 7 hari detox ni..terdapat 5 orang termasuk mummy yang berminat nak join program ni...so kawan2 terima kasih sudi join program ni..terima kasih sbb mummy tak keseorangan untuk diet...bukan apa sebelum ni diet ala2 nak tak nak jer...so mummy xtermasuk dalam kategori untuk dapat hadiah yer..mummy sekadar ingin teman untuk berdiet...



so mummy da update senarai peserta program...kalau ada yang nak tarik diri leh bagitau mummy yer..dan pada sesiapa yang ingin join sila tinggalkan komen di ruangan komen walaupun program detox da bermula tapi tarikh akhir detox tetap sama untuk setiap peserta iaitu 31/5/10 walaupun lambat join ok...pada yang nak tau syarat2nya boleh tgk sini..






zura

wani

si hitam manis

Nieja

mummy sofea (selaku pihak penganjur program)



ok skang mummy nak bagitau yang ada pertambahan hadiah untuk peserta yang berjaya...

hadiah buat peserta yang berjaya

1) sekotak krim pelangsing ampoulse (10 tiub) berharga RM80




2) 1 bantal dengan nama peserta yang berjaya (contoh seperti di bawh)- sponsor by wani_ibu mia



3) Percuma 2 keluaran majalah rapi (1bulan)- akan diposkan pada hujung bulan..






so setakat ni dulu hadiah yg bakal anda dapat k..kalau ada sponsor lain mummy akan update later...


p/s- ada yang bertanya kalau xder blog bleh join ker? ok pada sesiapa yang tiada blog tapi berminat nak join leh hantarkan nama, berat beserta gambar timbangan dan gambar terkini ke dilla_sham@yahoo.com.sg..nati mummy akan update pic dalam blog mummy k


PADA PESERTA YANG DA JOIN SILA BUAT ENTRI PERTAMA ANDA TENTANG PROGRAM NI..SILA LETAKKAN PIC TIMBANGAN BESERTA GAMBAR DAN DETAIL DIBAWAH UNTUK MUMMY PANTAU...

-NAMA
-UMUR
-BERAT TERKINI
-BERAT YANG INGIN DICAPAI


SELAMAT BERJAYA..





9 comments:

Inora Putri. said...

kak sofea sorry sgt but i think i have to tarik diri lah because next week nora kene pg t'ganu and takleh jnji nk start bile detox sebb t'ganu kn makanan2 die pergh. hmm, next time maybe? sorry sgt. =( masa tak mengizinkan plak.

Mummy_Sofea said...

ok..da list out kan ur name..tq

noradzlina.kamdani said...

teruskan yek..akk sokong dr jauh

LoVEaQshA said...

Dilla,zura baru bukak blog arini,ttg detail kna publish kt blog memsaing tue zura buat esk leh?xpun lau sempat by today jugak zura wat k!!~

Tq dear sb ada gak zura kwn nk join sesama..

Mummy_Sofea said...

zura- its ok...nati buatla..dilla pantau..dilla dis week bz skit...xsempat nak update...apa2 zura update k,,tq

hushuss said...

dilla, good luck dear!

huspa nak join, tp tgh diet sendiri. takpa, kita diet dgn cara masing2. tgk mana berkesan. nanti kita update dan share mana yg patut k dilla.

Mimi Sharif said...

nak join..
nak join...
maaf lewat!

arbaieyah said...

7 nak start 7 hari detox tu??? lama siot 7 hari....ehe...ada fb x? kita kekadang tak sempat bkak blog....kalau fb mmg tetiap ari bukak....kalau ada fb add kita di arbaieyah_alias@yahoo.com

Mummy_Sofea said...

mimi- ok nati dilla update u sbgai peserta k