www.e-referrer.com

Thursday, February 4, 2010

stok CD untuk Sofea lagi...


Yeayy..stok CD untuk Sofea da sampai...kali ni mummy beli 10pcs terus..snang..lagipun kalau bli byk2 ni dptla murah skit...mummy ambik kaler hijau, merah, turqoise, kuning, pink n printed CD ada gambar..saja pelbagaikan...

ermm skangkan kna beli FM..so jimatla plak bab pampers..mummy still beli pampers tapi pkai klu nak g jalan2 jer...snang...

so nila 1opcs CD untuk Sofea..semoga mummy terus rajin tuk basuh suma CD2 ni..ngee..



setiap pack ni ada 2pcs CD ngn 4 insert..mcm2 kaler..pink kaler wajib hokey..hehe


saja try 2 pcs untuk printed CD...



Sofea sibuk nak pegang CD baru ni..tp xmo yg kaler tu..nak yg ada gambar kartoon tu jer...ermm..memilih tul anak mummy ni..

tq kak lisa sbb bagitau pasal kebaikan CD ni sampai giler nak kumpul CD da kiter ni kan....sama2la kita jimat guna CD ek sis...ngee



6 comments:

Ibu_Mysara Syauqeena said...

bagus bagus sis..sama2 kita guna cd ye pasni....nnti akak nk order akak inform..leh dapt murah2 lagi..hehehe

nasazfrog... said...

banyaknye cd dia,,, ada kartun2 lagi,, mesti sofea suka tuh.. :)

Mummy Aqil said...

wah..byk btl.. aqil mau pjm satu bole.. yg sponge bob tuh. haha

Mummy_Sofea said...

kak lisa-tul tu..ok apa2 bagitau k

naz-mmg sofea suka yg kartun2 tu..hehe

ila-leh jer klu aqil yg bumbum tu nak pinjam..biar nampak lagi tembam kaki dia tu..hehe

ch@ said...

mcm pasrah je sofea tu bergambar...kena paksa ngn mummy eh :) cik auni nak pinjam kale oren bule? hehe!

Anonymous said...

dilla camane nk dapatkan cd ni? ase mcm nk try jugak le.. kalo weekend asenye boleh la pakai.. malam ke... bley la jimat sket utk bli diapers..
-oD