www.e-referrer.com

Thursday, February 4, 2010

Tag dari kak Lisa a.k.a Ibu PMS

Da lama da mummy kena tag ni...tapi baru nak settlekan hutang tag dr kak lisa a.k.a ibu PMS ni...sori sis sbb lambat..


Snap the picture of both inner and outer of your wallet :



Introduce your wallet brand, price & where you buy :

purse Guess ni ofismate mummy kak tee yg bagi...kak tee bagi mummy purse ni sbgai hadiah mummy lahirkan sofea...kira da 7bln usia purse ni tau...kak tee ni mmg pengguna tegar brand guess ni...xsangka plak dia nak bagi mummy purse ni..harga n kat mana purse dibeli mummy xpasti sbb org bagi hadiah kan..xkan mummy nak hover tanya plak kan....


Take out whatever inside your wallet.

ermm mummy leh tunjuk apa yg ado jerla yer..duit xpayahla yer..ngee...meh nak tunjuk satu persatu...mummy terlebih rajin nak citer ni...ha ni uolls tau kan..kad nikah..wajib bawak woo..kang xpasal2 kna tangkap..hehe..pastu mykid sofea yg pinky...ni mmg mr papa tugaskan mummy yg simpan...harusla kan...




ni lagi wajib bawak kemana2..ic mummy..abaikan muka mummy yg tembun itew yer...yg bawah tu plak lesen keta mummy...ermm cuba tgk mummy dpt lesen masa thn 2004.betul2 pas spm..masa ni mummy duduk kt penang kampung halaman atuk sofea.....ermm bln 4 ni da tamat tempoh..so kena la mr papa tolong renew yer...mummy tau bawak keta jer..yang lain mmg serah kat mr papa..hushh sungguh mengada2 mummy sofea ni...ngee




ni plak kad jusco..wajib gak ambik pink kaler..kad ssf...syurga mummy beli perhiasan rumah selain kat ikea..mummy suker gak sbb ala2 pink kad tu..sebelah tu plak kad yummie..kad tuk mummy dpt diskaun bila beli brg2 buat kek...maklumla kedai yummie ni leh katakan setiap minggu mummy terjah..so kad ni sgt berguna..



ni plak kad bsn, maybank kad..debit kad jer yer mummy ada..mummy mmg xguna kredit kad..klula mummy ada kredit kad..tak taula apa nak jadi..harus mr papa botak..hehe..yg bawah tu baiboo kad..mummy buat masa prgnantkan sofea lagi...



ni plak antara name card yg mummy dpt masa mummy g IPTA atau IPTS...ikutkan byk lagi...kira ni mummy baru dpt bln lpas masa keja kat kolej...yg lain mummy simpan kat ofis jer


ni kad appointment mummy kat IJN..disebabkan mummy ni pelupa orangnya, so mummy sumbat gakla kad ni dlm purse mummy yg cute miut ni..

last skali pic mummy n mr papa masa berchenta dolu2..da 4thn pic ni..byk knangan ngn pic ni..yg bawah tu wajib ada..pic sofea...ermm pic ni mummy ltak pas buat p/shoot sofea sbb dpt free pic yg kcik ni mmg khas simpan kat purse...

fuhh panjang tul penerangan mummy ni kan...padahal bkn ada apa pun dlm purse mummy ni..hope uolls xbosanla ek tgk entri ni..so kak lisa mummy da buat keja umah ni walaupun lambat..ok kan...ngee..pasni mummy nk settlekan keja umah dr ibu arissa plak..tunggu yer ieda..

Tagged other person

June mummy Wafiq

ieda ibu arissa

ila mummy aqil

ina ibu alisha

mama natt

kak ecar ibu eiymann

dan semua follower mummy yg setia..so sudi2kanla bt task ni yer...tq



5 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

haluuu..
act ina dh kene tag 2 kali utk tag wallet ni..1st dgn mummy aqil, 2nd dgn mummy sofea..
xpe..nnt ade ms ina buat ok..sekalikan..
thanks :-)

nasazfrog... said...

uhh mummy penuh gak tuh brg2 lam wallet tu,,, nak di ikutkan semua penting ek,,:)

Mummy Aqil said...

hehe... daku dah buat.. terkuar dr carta. tuh..tuh.. ibualisha blom wat.. hahaha..

Mamadam said...

alamak daku pn tekene ke?hehehe..insyaallah akn ku lunask' tag mu itu mummy sofea..

Mummy_Sofea said...

ina-ha da kna tag 2kali so apa lagi...buat jgn xbuat yer..

naz-mmg penuh..da kembung pun..nasib syiling ada purse khas klu x bkn kembung da tp terburai..hehe

ila-2la rasa cm pnh tgk ila bt tp ingat2 lupa main tag jer..kihkihkih

natt-buat jgn xbuat yer...wajib neh..