www.e-referrer.com

Saturday, February 13, 2010

Visitor mummy..nak mintak pendapat boleh? ngee..

salam..kali ni mummy nak mintak jasa baik semua tuk tolong mummy pilih baju untuk sofea bleh x? xkiralah follower atau silent reader...anda dialu2kan,,,di sebabkan mummy malas nak g shopping sbb xder masa, mummy ambik keputusan untuk shopping online...baju ni mummy nak guna masa dinner nanti..kebanyakan baju yg mummy pilih ni warna feberet mummy...

so mummy suka sgt baju2 kat blog ni...KLIK..Tp klu uolls ada blog lain yg menarik leh gak suggestkan ok...tq pada semua yg sudi bagi pendapat...mummy sayang KAMOO..



1



2


3


4


5


6


7


8



9


10


11

semua pic diambil dari blog petitsugar..harap tuan blog xmarah yer..



14 comments:

Mamadam said...

kalo nat suke yg no.2 n no.8..tnye en.hubby suke no.3 n no.9..tp nat suggest yg no.2 coz nk g dinner cam comel je kalo pki tu..syg daku xde bb gurl...

Mummy_Sofea said...

natt-tq dear..2la no 2 tu cam sweet kan..tp rambang mata gak nak pilih...suma cute..ala mana tau no 3 gurl..

zai kulim said...

kalau zai pilih 2 dan 7...

mmg sweet..sayang gak zai takder baby girl..

Ieda said...

ieda rasa no.8 sesuai a...

Mummy_Sofea said...

zai-tq bagi pendapat..no 2 mmg sweet..tapi nak pk lagi..tqvm..

Mummy_Sofea said...

ieda-tq..8 pun dilla berkenan sbnarnya..

NURUL said...

dylla..
tgk blog ni...baju2 dia mmg cun abess..hehe..
sara pun da rembat selai dari blog ni....

http://gegirlboboy.blogspot.com/

Mummy_Sofea said...

nurul-tq dear...nati dilla g terjah k..tqvm

wanie @ suzie said...

kalau yg jenis burberry tu mcm dah lama sgt dah pesen nih.dah naik muak lak tgk.

baju yg no 11 tu mcm baju sport pulak.

yg jeans tu mcm biasa sgt kalau tuk dinner.kalau nak g jalan2comei....

no 1,2,9,10 ok la...

no8....sofea akan nampak mcm princess.simple tp menyerlah.tambah pulak pakai headband yg sesuai fuhhh terus jd tumpuan ramai.

hehehe panjang pulak komennya...sekadar pendapat wani yg xberapa reti bab fesyen.

Mummy_Sofea said...

wani-tq bagi pendapat..bab yg jadi tumpuan rmai tu yg dilla nak...nati dilla nk order h/band kt wani leh x?sempt kn...yg paling cantik tuk sofea...hehe

ch@ said...

argh...tak suka kena pilih baju...fening. kalo boleh smua nak dipakaikan dlm satu mlm :D kite sgt confius kalo kena pilih baju cikAuni :D smua cantik...

Rizziela said...

saya suka yg no 1

Mummy Wafiq said...

dilla laling...

sume ku suke..tp ku choose yg plg ku suke yer..hehe...ku xde baby girl..tp dpt tgk anak org lain pakai pon dah puas ati n hepi sgt..cute!

ermm..june suke yg no 2 - coz kalernyer menyerlah..n very sweet sgt if sofea pakai..

no 5 - sgt cantik...mmg kene ngan sofea.then lg pon innernyer lengan pjg.so xde la sofea sejuk sgt nti..

no 7 - alala...yg ni nampak comel.pon bgs gak tuk sofea coz ade cardigan.cam org bsr lak bj ni..hehe

so tiga tu pilihan aunty june yer sofea..nti Mummy plak wat undian..hehe..jgn rambang mata n fenin dah ler..selamat memilih k!

nur rabiatul adawiyyah said...

atul pilih no 5 dan 8..kalau 5 nanti takdelah sofea sejuk coz bajunye lengan panjang kan..no 8 tu mmg nampak sweet..mmg kenalah utk pakai mase dinner..