www.e-referrer.com

Thursday, March 4, 2010

Update Peserta Program Detox 7 hari..

Sori sangat2 pada semua peserta yg join program detox ni..lately ni mummy bz menyiapkan tempahan cupcakes so xsempat nak update blog...ok mummy senaraikan semula peserta2 PD7H...

ZURA

WANI

SI HITAM MANIS

NIEJA

TIEM

MIMI SHARIF

Ok pada semua peserta, mummy da terjah blog uolls.. ada yang update dan ada yg still xupdate pic terkini uolls n pic timbang terkini..ok kalau uolls malu nak publish plz send kat email mummy k..dilla_sham@yahoo.com.sg..senang mummy simpan untuk rekod yang akan di gunakan diakhir program..


Jangan lupa update menu diet uolls sekali k..xkisahla nak update hari2 atau seminggu sekali selepas abis detox ok...xder gambar pun xper janji update


mummy akan update menu pada sabtu ni insyaallah..sebab ahad sampai khamis mummy akan berehat dari berblog sebab mummy kena keja luar pejabat kat UITM SHAH ALAM...maybe akan balik lambat dan penat...so semua peserta teruskan update k..mummy akan check later...


ok so camner detox uolls? ok x? harap2 uolls enjoy ngn program ni k..yang penting berat turun..



sebelum mummy buat program ni mummy da detox minggu lepas sebenarnya..so minggu ni adalah minggu ke-2...alhamdulillah mmg menampakkan hasil...uolls tau mummy da muat pakai baju kebaya mummy yang mummy simpan dalam kotak..hehe saja2 try..masa pas bersalin mmg xleh kancing butang dan kain pun xboleh zip..tapi semalam mummy try da boleh kancing da butang baju kebaya tu...seronoknya...ok buktinya meh mummy tunjuk..jom..

*
*
*
*
*
*
*
*

pandangan dari depan..da leh kancing dan kain pun da leh sarung..



dari belakang..


ni pic sangat2 terbaru..minggu lepas..ramai yang tegur mummy da kurus skit termasukla tailor yang buat baju mummy ni..siap ambik ukuran baru tau..ngee..nati mummy update pasal dinner minggu lepas k...


ok ni pic masa anak darez menggunakan kebaya di atas..masa ni berat 50kg jer..longgar ok..harap2 mummy berjaya capai berat mcm dolu2...ngee




ok meh tgk pic mummy masa 8/1/2010..2bln yg lepas sebelum mummy diet ni...masa ni berat mummy 58kg tau..ketat sana sini..hehe


pic ni siap ada org ingat mummy pregnant lagi tau...huhu sedihnya...


so uolls da tengok kan..walaupun belum mencapai berat yang diidamkan tapi mummy bersyukur dgn hasil usaha mummy selama 2 minggu ni..mcm2 mummy buat..nati mummy update menu dan aktiviti yang mummy buat k...ada yang tanya berapa berat mummy? shhshh nati bila sampai masanya mummy update k...


ok buat semua peserta sila jalankan tugas anda k...jumpa mummy sabtu ni di entri yang akan datang..tunggu...




19 comments:

LoVEaQshA said...

Dilla sory zura xupdate apa2 lg..~!!
Sempat update yg besa2 jer tp tang nak boh picta dan lain2 xsempa lagi sebab minggu nie sgtla sbuk dengan audit dan pegi kursus..

Nti zura da update zura inform dilla..Tahniah dilla sebab berjaya wlpn br minggu ke2 diet detox!!~

Diarihatiku1976 said...

wow.. bestnya.. saya plak yg teruja.. nanti beri menu ekk.. leh ikut...

nur rabiatul adawiyyah said...

wah..mmg nampak kuruslah dylla mase pakai baju pink..tahniah ye..teruskan usaha anda..nnti leh atul tuntut ilmu pas bersalin nnti..hehe

ch@ said...

tahniah pnDilla kite, kerana berjaya menurunkan brt bdn nya :) make sure secara sht ye pnDilla, tahniah! tahniah!

noradzlina.kamdani said...

semoga berjaya mencapai target yek

Ieda said...

tahniah nampak sgt dah shape tu..semoga terus berjaya turunkan berat badan yer....

Mummy Aqil said...

chayo2 mummy sofea!! ila sokong dilla hbs2an..

Mummy_Sofea said...

zura- xper..jnji update jer nati k..apa2 bagitaula..

alhamdulillah dlm masa 2 minggu berat turun...tp dilla mmg detox sepanjang 2minggu tu tau...tanpa rehat..hehe

Mummy_Sofea said...

diarihatiku- ok nati tgkla blog yer..dilla akan update menu..

Mummy_Sofea said...

atul- tq...hehe sgt seronok cuma lum capai misi lagi...boleh jer atul bkn gemuk pun..msti leh kurus..

Mummy_Sofea said...

cha- tq cha..dilla diet secara sihat..still mkn nasi tapi sesudu jer..hehe

Mummy_Sofea said...

azlina- tq darl

Mummy_Sofea said...

ieda- tq...nak ikut jejak langkah ieda gak yg da berjaya..jadi inspirasi tuk dilla

Mummy_Sofea said...

ieda- tq...nak ikut jejak langkah ieda gak yg da berjaya..jadi inspirasi tuk dilla

Mummy_Sofea said...

ila- tq darl sudi sokong usaha dilla ni..hehe

Mimi Sharif said...

Mummy sofea,
TQ sbb accept sy as one of the contestant...
Saya up-date kat bl0g baru sbb malu kt kwn2 blog yg sedia ada...
diet sedia sebut di mulut, tp berat lagu tu gak...
http://overweightvsnormal.blogspot.com/

s.h.a.d.h.i.a said...

nak join buleh tak lagi dylla? aritu tak sempat nak join sebab pi pulau redang.. buleh tak?? plzzz...

Mummy_Sofea said...

sha- boleh jer join..nati buat entri n update k..tq

s.h.a.d.h.i.a said...

ok dylla.. tq