www.e-referrer.com

Saturday, February 6, 2010

Aktiviti di hujung minggu

memandangkan petang tadi cuaca baik, mr papa ajak mummy n sofea g pool kat tingkat 5 nak mandi manda..bkn snang mr papa ada hujung minggu..tapi bila turun je kat pool guard kata pool tutup sbb nak cuci...ermm xdptla nak g mandi kat pool arini...so aktiviti mandi pool batal...


ermm takde org pun mandi..klu x penuh ni...



kecewa gakla sbb xdpt bawak sofea mandi pool..pastu g kat playground bawak sofea main2 jap...xla bosan sgt kan..hepi tgk sofea..walaupun xpandai nak panjat n jalan tp mr papa tetap layan sofea main..sofea plak duk tgk org lain main jer...


pas bawak sofea main kat playground mr papa ajak mummy g gim...mr papa la yg tlong jagakan sofea spanjang mummy dok exercise..tq abang...pas 40minit mummy g sauna plak..time ni pun mr papa tlong jagakan sofea...nasib sofea x meragam..tapi pic kat sauna xderla yer..bahaya la plak kan klu nak tepek pic kat sini..seksi woo..kang ada plak mr papa mengamukss..ngee..ni la pic yg mr papa tlng ambikkan...




so ni la aktiviti kami ptg ni...pas buat suma ni rasa badan ringan skit...harap2 tiap2 minggu mummy leh teruskan aktiviti camni..cpt skit berat mummy turun kan...ngee



4 comments:

♥kAsiH+CiNta♥ said...

akak..kat mane nak follow blog akak ni...hehehe..do follow kasih ea..then nak tanyer akak kt mane ea nk cri shawl mcm akak pkai mse mjlis cukur jambul 2?lawa la

Mamadam said...

la sian sofea..nape xjoin abam adam mandi tolam kat persint 9..dh msk kolam xreti2 nk kuar..last2 angkat die kuar..melalak ngs..huhuhu

Mummy_Sofea said...

kasih-dear dkt ruangan follower ada dear..leh follow sana k..tq..tudung tu akk bli kat radiusite

natt-wahh sampai ke presint 9..dilla kat umah ada kolam kt tingkat bwh tu..malas nak g jauh2...amboi adam xmo kuar kolam yer...

Mamadam said...

ade repaet session esk tu plak..g lg skali ptg ahd tu..siap jd heroin dilla..ade bdk lemas dh nk tenggelam..nat ngn dukung aqil trs g trk tgn bdk tu..jantung ni mcm nak kuar tau..yg sakit atinye..ayh die blh dok beborak xhengat donia...smpi ank dh separuh mati tu xpasan..rase mcm nk g cepuk je muke ayh die tu..time bini die dh dukung bdk tu lalu dpn die blh xpasan lg..ape punye ayh la..kalo nk borak jgn la bwk ank g mndi kolam..bahaye sgt2..tu siap baik sempat..kalo x xtau la nat nk ckp..awk yg mengelabah..seram tau dilla..yg best plak..cute sgt tgk aqil swimming..hehehe