www.e-referrer.com

Saturday, February 6, 2010

Percubaan pertama buat barbie cake...

mummy nak update tentang percubaan mummy buat barbie kek minggu lpas..mummy saja try buat barbie kek ni...tp mummy x g mana2 kelas pun..mummy banyak blajar buat barbie kek ni kat youtube..design ni pun mummy ambik ilham kat internet...en google banyak tlong mummy untuk mummy buat barbie kek ni..skang ni mummy mmg giler dlm bab2 buat kek ni...so leh tambah product tuk business blog mummy...(http://dsofthomebakery.blogspot.com/)...pasni mummy nak blajar buat jenis kek yg lain plak..nati klu da blajar mummy akan update later k..so xbanyak yg mummy nak citer...so ni la hasilnya barbie kek yg mummy buat...buttercream barbie kek..



11 comments:

wansteddy said...

1st time buat sndri dah cantik camni. boleh la bisnez. comel tgk kek ni. warnanya menarik :)

sbbkan xpernah tgk real life kek barbie ni saya asyik terpikir cmne nak makan n buat kek ni ye.. sungguh jakun :P

Mummy_Sofea said...

wan-tq wan..ni percubaan pertama jer..byk kena blajar lagi...senang jer nak makan..potong masuk mulut..hehe

nabila said...

waaaa hebatla akak neyyy!!!pestaim wt pon dh cntek cmney..secondtime pe tah lagi..hehe..
almk sy pon terpkit gk cmne tah nk mkn kek ney..nk ptong dr mne dlu ek??ats ke bwh ke??tbe2 jadik jakun..lalalalaalaa~

Mummy_Sofea said...

nabila-tq dear..ala xhebat mana pun..byk lg kena blajar ni..xkisah nak ptong dr mana pun dik..janji ngap masuk perut kan..ngeee

Noradzlina said...

wa..pandai nye..awk ni mmg dianugerahkan Allah utk mempunyai daya kreativiti yg tinggi..ni klu g kelas lagi advance kan....

aina adnan said...

comel2..!pasnih wat rapunzel plak..hehe..

ch@ said...

pergh! kali pertama dilla buat dah cantik mcm ni? ma'oi, bg kat kite tu mmg frame je la kot, syg nak mkn :D

Mummy_Sofea said...

noradzlina-tq..alhamdulillah..bakat dr Allah..insyaallah klu ada masa mmg nak join kels..nk tmbah ilmu..

aina-tq..insyaallah..mmg nak try plak wat rapunzel..

cha-tq...ni byk kelemahan lagi..kna bt selalu ni...hehe nak frame ke?rugila frame..hhehee

nasazfrog... said...

ohh tangan org kretif pandai masak ni lain la dgn kita yang takde kretif btol nak buat2 kek ni,,hihihi cantik la..

ch@ said...

cantik sangat la dilla, tak pun sblm mkn, harus amek gambo banyak². nak order cupcake, tapi dilla tak hntr kt KL ek?

Izan Ishak said...

dilla...cantiknya kek barbie doll nih. sayangnye nak makan...