www.e-referrer.com

Friday, October 2, 2009

Mummy menang lagi- MY MAKEUP SKILL CONTEST



seronoknya dpt hadiah lagi..kali ni best giler sbb hadiahnya best giler...mmg xsia2 mummy bt entri pasal mekap skill mummy tuh....fuhhh penat tau nak tangkap pic2 sambil sofea plak bf....mmg susah..alhamdulillah result da kuar...tp yg bestnya dua2 yg masuk contest ni dpt hadiah....nak tau hadiah aper yg best sgt tu...meh nak citer...



1) MAC Lipstic pilihan anda ( ni ori eik.. bukan tipu2 nye MAC)-ni best sbb leh pilih warna yg kiter nak..ha da tentu mummy akan pilih warna feveret mummy honeylove jenis mate...so sweet warna dia....suke2



2)FREE MAKE OVER : BY Make Up Artist (Amy Meera - Derina Artistic Team) ,-ni pun best siap leh pilih bila nak makeover sama ada masa ada occasion ker dinner ker...leh pilih...sgt2la suker....



3)hadiah misteri-yg ni masih lagi misteri...

thanx pada cik kaseh yg sgt2 baik hati nak bagi hadiah2 besh ni...maklumla pasal kecantikan ni mmg mummy sgt2 teruja....thanx jugak buat juri profesional yg komen ttg mekap mummy yer....sgt2 berguna komen2 kalian....harap mummy dpt memperbaiki cara mekap mummy nati....

nak tgk result g sini k...saper2 nak tgk skill mummy 2 g sini...mekap




12 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

tahniah..byk betul mummy sofea ni menang contest..patutla ibu alisha asik kalah jer..hehe
rezeki sofea..

Mummy_Sofea said...

ina-alhamdulillah rezeki...ish contest yg mummy masuk ni ibu alisha xjoin ntah2 leh mnang...hehe

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

tahniah... boleh amek jadi assistant pas ni... hahahahahaaa

Mummy_Sofea said...

lina-wah assitant mekap artist tu....hehe...

.. faizuRa .. said...

congrate mama..
rezeki hari raya ekk..
nway, makeup mama nmpk neutral la..
klau sy tau contest ni sure sy join..
dh lmbt..huhu

Mummy_Sofea said...

faizura-thanx atas pujian 2...la xperla nati ada contest lain leh join plak

anggun said...

congrats sbb menang. esok jgn lupa temujanji makeup dgn petitetouch dulu ye :)

Kaseh said...

salam mummysofea..once again congrats dear.... liptics dah dibeli tadi hehe.. nak confirmkan ngan mummysofea ni..nak kaseh poskan ker atau nak bg masa makeover time cukur jambul sofea tu? kalau takde apa2 insyallah date tu amy bleh makeupkan dylla..

Kaseh said...

hehe ha ah kebetulan amy g Mac kat midvalley tadi..suh dia belikan sekali.. kalau tak nati taktau bila lagi nak ke mid tuh...nati bgtau eh kul baper kenduri tuh...sebb nakkena g awal. nak makeup dylla dulu insyaALLAH.. :)

p/s: kaseh dulu tak berkenan sgt dgn kaler honeylove ni tau (tak penah try pun)..tapi bila dylla dah guna kat lips nampak lawa la pulak.. hehe nati nak beli utk diri sendiri lak ni...

nur rabiatul adawiyyah said...

tahniah..dh byk contest dilla menang...mesti bestkan...

SuZiE said...

congrats... menang contest.. pndai makeup.. step by step lak tu.. kalu suzie main taram je...

Mummy_Sofea said...

atul-tq..mmg seronok mng contest ni...hehe

suzie-tq..ala biasa2 jer 2...