www.e-referrer.com

Friday, October 30, 2009

Special entri untuk Kaseh dan Amy...

entri ni mummy buat khas untuk someone yg da buat muka mummy berseri2 masa majlis cukur jambul/akikah sofea..siap yg ingat ada bt majlis bertunang plak..hehe malunya tp syoknya ramai yg puji mummy masa tu..tp puji sbb mekap mummy 2 cantik yer...so org yg da bt mummy cantik ari tu ialah Amy...hehe cantik ker mummy..perasan jap..ngee...ha pic kat atas tu la Amy yg mekapkan mummy...dia ni mekap artist tau...cun kan si Amy ni...mummy sgt puas ati ngn hasilnya...natural jer..walaupun si Amy ni ambik masa hanya 40minit...bygkan..cptkan..Amy lambat skit dtg time 2 sbb mekapkan org lain jgk..but hasilnya xmengecewakan...klu da pro 2 kejap pun da ok kan...sampai mummy cam xnak buang da mekap 2..hehe..tqvm Amy...buat Kaseh kak long kepada Amy...klu xdisebabkan Kaseh buat contest my makeup skills tu xmerasala mummy nak mekap free..hehe..tqvm Kaseh..Kaseh ni peramah giler...cam da lama kenal jer..siap leh tlong ambik gambar ngn video lg..padahal Kaseh tetamu..sori yer Kaseh...to Amy..bila free..nak blajar mekap ngn Amy...xdpt one by one kat kelas pun okey...xsabar nak blajar dr Amy...klu uolls nak suh Amy mekap uolls leh contact amy kat sini..tapi kena bayarla yer..hehe.. jom layan transformasi mummy dari Amy....pssttt Amy sori dilla ambik pic cun Amy ni dr blog Kaseh...
ha ni la 2 beradik yg vogeh tu..Amy dan Kaseh..tq dear..








wajah mummy yg pucat dan kusam sblum di mekap...



after di make over oleh Amy...



berubah kan muka mummy...i Like...





5 comments:

Naz-Segalanya disini said...

ha a..cantik..mahal tak charge amy tu

AmY-AdLi said...

wah.. ade spesel entry.. thanks kdila.. hehe...

oh yg lip eraser ade lg.. hehe..
kalau nak sy reservedkan utk kdila .. ehehe

AmY-AdLi said...

nk sy post or nak cod jek?
sy salu gak pegi alamanda sbenanye..
skg ni pn baru balik dr alamanda .. hehe... maybe dlm mnggu ni nak pegi alamanda lg... so kalau nk jimat postage... cod je senang.. hehe.. or if kdila bz.. bley je sy post.. =)

^^AnGGun^^ said...

perghhhh
chanteknyeee!!!
kena jek dengan baju pink tuh..

mummy mesti kalo leh nak tido dengan mekap2 tuh sekali kan kan kan..mmg puah hati nih...
sekali pandang muke mummy sofea ni mcm Elly Mazlein skit laa..lawa la *kenyit mata*

Mummy_Sofea said...

naz-leh tgk web dia..xmahal..sesuai ngn budget..

anggun-waaa sekali lagi mummy sofea malu sambil muka merah..hehe..hah elly mazlin..wa cute 2..hehe pasan jer mummy sofea ni..anyway tq dear