www.e-referrer.com

Thursday, October 15, 2009

Preparation Cukur Jambul/Akikah Sofea part 2

lamanya xupdate blog ni walaupun byk story nak citer tp dok simpan2..tp malam ni mummy curi masa jap walaupun penat ngn preparation si sofea ni...teringat masa mummy nak kawin dulu..bz sesgt...cam ni la jgk preparation tuk sofea...sabtu ni plak nak tgk org pasang pelamin sofea...mana ngn bunga telur ngn nak susun paper bag..umah pun skang kelam kabut skit ngn barang2 untuk majlis si sofea ni..yg pasti bermula esok mummy da start bz ngn persiapan untuk ahad ni..moga2 majlis berjalan ngn lancar..amin....so mlm ni mummy update mana yg sempat k..klu mummy ada masa sok mummy update lagi...2pun kalau sempat...so layan ni dulu ek...byk nak letak sbnarnya tp tungguuuuu...

.
.
.
.
ha wan sofea rajin plak nak buat bunga pahar tambahan...maklumla nak bagi bunga pahar bear 2 kat suma xlaratla kan..ngn kos lagi..so wan sofea decide buat bunga pahar ni buat tetamu terutamanya buat budak2 yg dtg..dptla coklat ni ek...okla 2 kan...2pun byk lagi lum siap...so sok ramai2 turun padang settlekan benda alah ni...istimewa buat tetamu yg dtg.,,


tag terima kasih

tag ni mummy nak letak kat bunga pahar nati...da siap gantung...so settle..



ni plak stokin yg mummy beli..no sponsor2 yer..hehe...untuk sofea pakai masa majlis 2 nati..puas mummy cari baru jumpa yg berkenan...

ha ni mummy gatal try kat kaki montel sofea 2....xsabar nak tgk sofea pakai ngn gaun pengantinnya 2....ngeeee



ni plak baju mummy pada majlis 2 nati...wajib pink karer yer uollss..mummy pun nak melaram gak masa majlis tu nati...hehe




Di sebalik persiapan sofea ni sbnarnya ramai yg sponsor untuk majlis 2 nati...tp biarla rahsia dulu ek...bila majlis da settle mummy akan bagitau saperkah yg murah hati sponsor untuk majlis sofea..xkira dr perhiasan sofea sampaila ke bab makanan...alhamdulillah murah rezeki sofea...thanx pada yg baik hati 2 yer...klu nak tau saper tunggu entri mummy pas majlis 2 nati k...sbnarnya nak letak pic dress sofea tapi mummy lum abis decorate baju sofea lagi...mummy gatal nak tambah accessories kat dress sofea 2...so xdpt nak tunjuk baju pengantin si sofea 2...k la mummy da ngantuk sgt ni.....cukupla dulu ek....daaaa




5 comments:

Ain said...

wah.. ni baru majlis cukur jambul. klu majlis kawin sofea nnt.. mau lg kelam kabut.. hihi... mesti cantik giler baju sofea nnt.. jelesnya ada bb gurl.. hihi

Mamadam said...

dilla cpt la update..nat arini last ade internet kat umah..nk tgk gak cik puteri sofea time cukur jmbl..hehehe..permintaan ni tau..

nur rabiatul adawiyyah said...

comelnye bunga pahar tu..rajin mak dilla wat..

ibu_qaisara said...

wah,msti meriah ni..bruntung sofea..msti cute sgt masa mjlis tu nnti..bila aunty yana dpt jump sofea ye..

ieja said...

moga majlis sofea berjlan dengan lancar,,,