www.e-referrer.com

Friday, October 16, 2009

YEAY... mummy menang My Glamour Picture Contest..



Dlm mummy sibuk2 ngn preparation sofea sempat lagi mummy terjah blog ni...tgk2 result da kuar...seronoknya mummy menang lagi...alhamdulillah mmg xsia2 giler contest ni...klu uolss ingat lagi mummy ada join contest My Glamour Picture Contest anjuran cik reflisia..


xsangka gak dpt sbb sumanya glamour2 abis...thanx pada cik penganjur dan semua juri yg memilih mummy sbg Winner 4 MGPContest ni ek...congrats gak buat semua winner mengikut kategori terutama my luvly sis kak ecar yg turut menang dlm kategori Ala-gala Model Glamour Picture.. (psst.. kak ecar kita mmg sama kan giless contest..hehe)....


so klu uolss nak tgk semua winner leh g sini ...

so ni la pic yg mummy pertaruhkan dan dinobatkan sbg winner...hehe ayat xtahan..


ha ni plak komen yg diberikan nper mummy deserve to win....

deserve to win:
semua juri bersependapat mengatakan pict ini adalah yang paling GLAM kerana gaya org dalam pict ni seperti model, gemerlapan background nyer yang bertambah glamour di samping The GLAM Brand (LV) , photoshoot yang sangat perfect dan warna yang sangat sepadan dengan kontras nyer. ini semua komen juri yer...



6 comments:

Sherry said...

so pretty!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

haha..kakak borek, adek rintik.. mmg rezeki btul kite dua kan.. k.e-caR x psl2 menang model GLAM (sib bahek gmbq duduk..klu gmbq b'diri, x layak menang sbb kureng ktnggian.. haha)..

neway..congratezz tuk dilla yerr!! k.e-caR blum smpat buat entry dlm blog..bz cupcake-ing..huhu..see u 2morrow..

lurve,
kakak GLAM

Naz-Segalanya disini said...

seronoknya lah dylla ni..rasanya tak pernah tak menang klu dylla masuk contest..yg naz ni plak tak pernah menang klu msuk contest..uwa!!

SuZiE said...

congrats..

sgt2 jeles ni.. dilla dah byk menang... bg tips cket.. suzie mau menang jgk... wakakakaka...

nur rabiatul adawiyyah said...

tahniah dylla..best je asyik menang contest..

Mardiana Alias said...

Tahniah ye Dilla,

Menang lg ye contest kali ni...ape rahsianye ye...leh akak blajar skali...heh!