www.e-referrer.com

Saturday, October 10, 2009

Jemputan ke Majlis Cukur Jmbul dan Akikah Nur Sofea Aamilyn





click 4 enlarge yer..

salam....

Di kesempatan ni mummy nak menjemput semua kwn2 yg mengenali mummy dan papa xkira dr blog,frenster atau facebook ke majlis cukur jambul dan akikah anak darez mummy Nur Sofea Aamilyn bt Badrisham.....semoga dengan kehadiran uolls akan memeriahkan lg majlis 2 nati...nak sgt kenal2 secara live ngn uolls semua...so sudi2kanla dtg yer....

Pada- Ahad, 18/10/2009
Masa- 12.00tgh - 5.00ptg
Tempat- A2-T02-U08, Blok A2, Jln P16, Presint 16, Putrajaya (belakang alamanda)


Ikhlas dr Dilla sekeluarga....





12 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

insyaallah atul ikutkan takde ape tarikh tu dan hubby pon kate leh g, so, kalau takde ape aral melintang kami sampailah ye..ader tema2 ke dilla?

SHIMA said...

wah, sofea nak cukur jambul yer... aunty doakan sofea chat,comel dan cerdik..

maaf yer,aunty x dapat hadir la time ni..kena balik kg..x pe la,aunty tggu mummy upload pic la yer...

mummy jgn lupa amik gmbar sofea byk3 tau...semoga majlis berjalan dgn lancar..

Ain said...

salam.. insya Allah jika tiada aral melintang, Ain pergi. Tak sabar jugak nak jumpa ngan Dyla n BB Sofea..

Mummy_Sofea said...

atul-dtg ek aritu jumpa kejap jer...tema dilla pink+putih...tp klu nk pkai warna aper pun xper...

shima-its ok shima...nati mummy sofea ltak pic byk2 k..

ain-mehla dtg yer...leh kenal2...

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

insyallah kami dtg yer...

Anonymous said...

ermm..xtau dpt g ke x..
tkt ben de hal..maklum r sy nie xde lesen nk bwk kete..hhehe..

Mummy_Sofea said...

lina-free dtgla yer..nk sgt jumpa fea sr..

ira-xper..klu ben ada maila yer...

Kaseh said...

dylla insyallah kaseh n amy datang aritu eh.. maybe 2 jam awal nak makeup dylla kans.. :) nati email kaseh no fon dylla eh,
mydreamweight@yahoo.com

Mummy_Sofea said...

tq kaseh...dilla email no fon k...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

dearie sis..insyaAllah akak datang...a.syam dah setuju baru leh post komen...hehehe....nnti leh jumpa ngan baby sofea..n baby fia skali ye tak lina?

Mummy_Sofea said...

wahh bestnya...dilla tunggu si cute syauqeena 2 yer kak lisa..

Mardiana Alias said...

Salam Dilla,

Maaf dik...akak tak berkesempatan ke majlis aqiqah sofea ye...pape pun akak harap sumenye berjalan lancar ye...

Dilla, akak nak offer join kutu cd@mydearshoppe ni.tp by invitation lah ye. tk publish kat blog pun.Kutu untuk Lunatots dan juga CoolaBaby.

Regards,
Mardiana