www.e-referrer.com

Saturday, August 29, 2009

Fenugreek dan Breastfeeding




memandangkan susu mummy semakin merudum bln posa ni mummy bt kputusan drastik (hehe) untuk beli pil fg ni..pil ni mummy ambik pun lpas mummy tgk blog ieda@ibu arissa..dia pun ambik supplement ni untuk maintainkan susu..alhamdulillah susu ieda bertambah dan maintain..so mummy dgn pantasnya terus tnya ieda ttg pil fg ni...pil ni mummy beli kat web ni..link..kat blog ni pil fg murah skit berbanding tmpat lain..2pun setelah ieda yg suggestkan..thanx ieda sbb kenalkan web ni..sgt2 membantu..so hari jumaat lpas sampaila brg yg mummy order dr nisa 2(tokei kedai)..mummy beli pil ni yg untuk sebulan dulu..saja nak test dulu..tersangatla murah..hanya rm40 termasuk pos..thanx jgk nisa untuk good service..malam pas buka posa mummy pun mulakan aktiviti menelan pil fg 2 walupun mummy ni tersangatla xsuka makan ubat..tp demi sofea tersayang mummy telan jgk..huh...pahit gak la..pas makan ubat 2 mummy still xrasa apa2 perubahan..yela baru makan maner leh trus dpt result kan..sbb nisa kata result bergantung atas badan org jgk..tp u olls tau kul 3pg mummy terbangun sbb sofea nak bf..susu melimpah sampai basah baju mummy..seronok sgt terasa bxxxx mummy bengkak..jarang sgt bxxxx ni nak bengkak...so pagi 2 sofea tido dengan lenanya sbb kekenyangan.hati ibu mana yg xseronok tgk anak kenyang sbb susuibu...so pas sofea da abis bf mummy xdpt nak pam sbb pam tertinggal kat umah..malam 2 mummy tido umah wan sofea..nak xnak perah pakai tgn walaupun xreti...belasah jerla sbb da bengkak..alhamdulillah sampai arini ari ke3 mummy makan pil 2 bxxxx mummy sentiasa penuh walaupun posa berbanding sblum ni bila ptg jer rasa bxxxx da kosong...risau jgk tgk sofea mcm xknyang..meragam jer..syukur sgt sbb mummy dpt solution untuk mslah mummy ni..buat ieda@ibu arissa dilla cyg ieda sbb bagi info ni..thanx a lot dear...moga Allah murahkan rezeki buat sofea untuk terus menikmati khasiat dr susuibu...amin..

5 comments:

NURUL said...

seronok je dgr susu banyak...mcm nak try jek...

Iela Fazielah said...

wah bestnye.... susu akak pun kejap ok... kejap kureng.... mcm nak try jugak....

cuma problem akak... since awal puasa hingga harini (dah 9hari) Irfan xberak langsung....

Ieda said...

Alhamdulillah dilla..ieda risau gak sebenarnya masa kenalkan dilla ngan fg ni....mana tau kot2 xserasi kan..alhamdulillah...sama2 kita terus usaha utk bg yang terbaik buat anak kita...InsyaAllah....psst..malu la mention name ieda...

nurshariza mohmad samiri said...

wah best je dgr byk ss.. mcm nak try la...

NURADILLA AZIZAN said...

nurul-tryla mmg berkesan..cewah..tp dia tgk org jgk..
kak iela-tryla mmg b rasa penuh sampai bkak posa..mmg puas ati
ieda-thanx sgt2 tau..dpt gak pnyelesaian..ala aper nk malu..glamer gitu..hehe