www.e-referrer.com

Tuesday, August 18, 2009

CoNtEsT JoM pAkAi ShAwl


Perhhh..suka giler bila aku dpt participate contest ni..aku kenal izan yg aku panggil mot ni dlm perkahwinan.com.my...da penah jumpa pun masa sama2 g c/up masa prgnant..selalu gak terjah blog mot ni tp dulu xder blog..so berbalik pada tujuan asal..mmg aku suka pakai shawl terutama masa anak dara dulu..so aku dengan rajinnya nak join gak contest ni..wah baru ada blog aku da teruja giler ngn contest2 yg ada dlm blog ni..xkisahla menang ker x, yang penting dpt tambah kenalan..klu menang best gak kan..hahaha...so aku harap korang jgn boring plak asyik muka aku jer masuk contestkan...hehe..sbnarnya byk pic nak ltak tapi ni la yg terpilih....so layannn.....






Syarat Penyertaan: Mudah sahaja

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)lepas abis contest nak remove dari jadi follower pun, terpulanglah...kan saya dah kata tiada paksaan tapi kena... - DONE

3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing. - DONE

4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini. - DONE

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing. DONE

Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan sekeping gambar anda yang memakai shawl. tak kira la shawl jenis plain, bunga2, printed atau sebagainya...janji gambar tersebut bermotifkan shawl udah...DONE
2. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.







4 comments:

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

hallluuu hadek ku cayunk..

rindu wehh ngn Dilla..dh start keja ker..leh x dilla email yr hp no..hp k.e-caR rosak lar..no. yg save dlm hp x dpt diselamatkn.. huhu..

gud luck utk contest nie..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

dilla,
congratezz menang contest pkai shawl!!

NURADILLA AZIZAN said...

THANX mydearies kak ecar..ala saguhati jer..ok la kan dr xder..hehe..

mr and mrs azman said...

congrats dilla..saguhati tu pn menang gak tu...rzki sofea xputus ..alhamdulillah