www.e-referrer.com

Wednesday, August 26, 2009

MuMmY DaN ShOpPiNg


Da lama rasanya mummy xshopping..tambah2 skang mcm2 pnyakit yg ada terutama H1N1..dulu masa mummy preggiekan Sofea mummy rajin sgt shopping online untuk baju Sofea..kwn2 yg kenal mummy pun msti tau kebanyakan koleksi baju Sofea mummy beli online..bkn aper selain mudah dan cpt kebanyakan baju online ni cantik2 dr kat mall..xtaula 2 pendapat mummyla...xderla nak jln satu mall pilih baju kan..duk depan laptop search n pilih jer mana berkenan...sampai masa baju pun dpt..ha senangkan..skang penyakit shopping on9 datang balik bila ada penyakit2 yg bahaya kat luar sana..maklumla Sofea kecik lagi..takut gak nak bawak g tempat2 public yg ramai org ni...so ni antara barg on9 yg da sampai...da lama rasanya mummy xmelaram cam sebelum mummy preggie..skang ni lehla mummy melaram balik cam dulu...still ada lg yg baru order n xsampai lagi...cuci mata jap..layann..





ha ni lens jenama GEO..mummy dari study lagi mmg pakai lens maklumla rabun..hehe..disebabkan mummy addict ngn kecantikan mummy sanggup spent duit untuk beli lens ni setiap 3bulan..wrna faveret mummy grey...sebelum ni mummy guna jenama freshlook..mummy pernah gak try kaler lain cam honey n brown tp xsesuai plak...so sampai skang guna grey jer...da lama xpakai lens ni..rindu rasanya..sejak preggiekan Sofea doc xbagi mummy pakai lens bahaya katanya...so mummy ngn rela hati terpaksala pakai spek kan..huhu








ni plak headband untuk princess mummy yg mummy tempah dr wani aka ibu symia..cutekan..tq wani..cantik sungguh hasil kerja tanganmu itew..mummy addict jugak ngn headband ni sejak mummy tau mummy preggi kan bb gurl..mmg giler abisla ngn headband2 ni..tudung 2 plak selendang ct..mummy xtaula naper mummy suka sgt tudung ni..maybe mummy ni terlampaula minatnya ngn ct 2...so nak melaram punya pasal mummy sanggup jer beli...so ni la brg on9 yg mummy beli bln ni..tp ada lagi yg on d way nati mummy update later k...

4 comments:

Ieda said...

dilla mcm mane nk orde headband tu...

NURADILLA AZIZAN said...

ieda dilla order kt mmber fs gak..wani..kenal x?wani ibu mia..ramai yg order kt dia..

Anonymous said...

dila..akak nak order jgkla,camne ek?

Ieda said...

xkenal la dilla..nak gak orde