www.e-referrer.com

Tuesday, August 18, 2009



BeAuTiFuL BaBy SeArCh CoNtEsT " LoOkIng fOr BEAUTIFUL PRiNcE & PrInCeSS




Wah bestnya bila nampk banner ni..memandangkan aku baru jer ada blog ni..so ni merupakan 1st contest yg ku participate untuk anak daraku yg baru sebulan lebih 2..ku pun baru abis pantang..so thanx Mommy_Zara sbb anjurkan contest ni..ku suka...sbb leh jumpa baby2 cute kt dlm contest ni..ku sekadar mencuba nasib...so jom ramai2 kita join contest ni k...


syarat2 utk join contest ni:


1. jd follower Mommy_Zara : DONE


2. sila add banner di atas pada sidebar : DONE

3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.: DONE


4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri : DONE


5 sila nyatakan bila gambar diambil.: DONE


6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...DONE


so ni la pic my princess yg aku pertaruhkan..perh ayat..hehe



nama anak : Nur Sofea Aamilyn Binti Badrisham

umur anak : 1 bulan 2week...masa pic ni di ambil umur sofea 34hari
gambar ni di ambil masa aku dlm pantang dan merupakan pertama kali aku tgk anak daraku ni tersenyum bila aku dok sembang2 ngn dia...dengan pantas aku pun snap pic ni...sebab 2 aku suka sgt pic ni...

dan gambar ke-2 sofea ngn mummy..pic ni kat umah betul2 ari ke-45...so aku baru abis pantang...baru nk melaram skit...hehe..so settle...to Mommy_Zara hope ku memenuhi semua syarat2nya yer..tq

2 comments:

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!

NURADILLA AZIZAN said...

thanx mommy zara