www.e-referrer.com

Tuesday, August 18, 2009

PA&MA IBU HAMIL MENAWAN CONTEST OGOS

memandangkan ni bulan 8 sesuaila kalau mummy share tentang kemenangan mummy walupun dapat tempat ke-3..dptla baucer rm100..yang penting mummy suka bila muka mummy terpampang kat magazine kesayangan mummy 2...terkejut pun ada yela da deliver sofea barula dpt..ingatkan da xdpt sebab mummy antar pic pun masa bln 5..lagi sebulan mummy nak deliver...so mummy anggap kemenangan ni untuk sofea..maybe rezeki mummy mengandungkan sofea..yang cian papala jadi mangsa sbb mummy suh dia poskan pic mummy 2..hehe..pastu bila tau jer menang siap suh papa cari magazine pa&ma..merata cari xdapat sebab da abis..last2 mymum yg dptkan magazine 2..so mummy akan simpan magazine 2 dan tunjukkan kat sofea bila dia da besar nati...
majalah pa&ma ogos

me@3rd place

antara pemenangnya...

2 comments:

Iela Fazielah said...

wah..tahniah ye.... dpt gelaran ibu hamil menawan tuuuu...... anyway salam perkenalam.... kita jumpa dlm friendster.... jom join blog akak pulak ye

mrs hafiidz nadia said...

=) tahniah..comelnye awak masa pregnant..hehe..saya tak sabar nak pregnant lagi, nak baby gurl pulak