www.e-referrer.com

Wednesday, August 19, 2009

MeRdEkA BeLLy CoNtEsT

wah contest lagi...mummy baru ada blog bulan ni mcm2 contest mummy jumpa...mummy mmg giler contest...menang kalah xkisah janji mummy dpt join..best jgk ada blog ni rupanya...ramai kwn mummy kenal..so mummy pun nk join contest anjuran cikmin ni...

MeRdEkA BeLLy CoNtEsT


Merdeka Belly Contest.....ibu kepada CKjunior a.k.a CikMin berbesar hati nak mengadakan kontes peyut besha ni..peyut ibu2,mommy2,ummi2 dan mama2 yg ada baby inside the belly okeh..kontes ini diadakan kerana ketika dan saat ini..CikMin sgt2 suka melihat peyut sendiri yg sedang membesha ni...walaupun peyut CikMin besha bagak...tp chumei jek bila tgk ada 'somebody' kt dlm tu moving2 dan kicking2..sweet tau..hehehe...So..lets join!!Syarat2 nya sgt mudah okeh..

1)Peserta hanya dikalangan Blogger yg preggie2 and new mummy yg baru melahirkan pun buleh..sila jadik Follower jika belum okeh...paksa neh..huhuhu. - (me baru melahirkan bb gurl pada 3/7/09..bleh lagi kan join contest ni..) DONE


2)Copy Logo kt atas tu dan backLink Entry ini(mcm kt sidebar CikMin tu), letakkan di sidebar blog ANDA dan paksa lagik.. DONE


3)Linkkan blog ini didalam link list/bloglist ANDA. DONE


4)Sila ambil gambar Belly ANDA dan buat Entry Khas di Blog ANDA menggunakan tajuk MERDEKA BELLY CONTEST dan JGN LUPA tinggalkan Link Entry ANDA di komen box CikMin dibawah entry ni..supaya senang CikMin dan CKjunior nak wat sport check nnt..disamping tu cite la sket kan..perasaan ANDA ketika itu..tak susah kan..hehehe...DONE




Pic ni mr papa yg ambik..masa ni mummy 26week prgnant...dlm byk2 pic ni la pic yg mummy suka sgat..nak tau sbb aper..sebab pic ni la mummy menang 3rd place dlm ibu hamil menawan contest Pa&Ma Ogos...klu xpercaya leh tgk entry dlm blog mummy..hehe promote jap..perasaan mummy masa ni hepi sgt...g mana2 ada si kecik yg ikut tu xkira dia kick lagi..leh buat mummy senyum sorg2..maklumla ni pngalaman pertama mummy prgnant...apa pun pengalaman prgnantkan si sofea mmg seronok...bak kata orang mummy da jadi wanita sempurna...alhamdulillah..

5)Tarikh tutup pada 31 ogos 2009 ini..dan 1(SATU) pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah..pemenang akan diumum pada tarikh yg akan diumumkan nanti..mungkinkah ada pemenang ke-2 ke-3..kita tgk dulu nnt wokey...Sila ikut syarat2 yg telah ditetapkan..ini bagi mengelakkan penyertaan ANDA dibatalkan

3 comments:

CikMin said...

ok pass!cikmin dah view...gud luck ok!

rynn2506 said...

hai adilla,
salam perkenalan...
kite pon join contest ni gak...hehe...
gud luck utk awk + baby k...cute ye belly awk tu...

anyway,kite juz nak inform yg kite pon planning nak letak nama bakal baby kite ni Nur Sofea Nazmin...
kebetulan plak lebey kurg sama ngan baby awk yg cute tu..heheheh

sila lah siggah ke blog kite kalo ade masa nnt ye...tcare....

NURADILLA AZIZAN said...

salam perkenalan rynn..gudluck untuk rynn gak..belly reen pun cute..msti xsabar nk jumpa bb kan..

wah nama anak kita sama tang sofea..mmg suka sgt nama sofea..lembut jer..