www.e-referrer.com

Thursday, March 11, 2010

hasil setelah 2minggu berdetox..

setelah 2 minggu mummy berdetox, mummy da berjaya mengurangkan 4kg dlm 2 minggu...ingat nak tunjuk gambar timbang tapi tak beli2 lagi timbang digital...takder masa lagi nak g survey...kalau saper2 tau bagitaula mummy mana nak cari ek...tapi xmo la yang mahal2 sgt...biarla berpatutan harganya...hehe kedekut tul mummy ni kan..

memandangkan ada yang nak join lagi program ni...so mummy alu2kan..janji tarikh tutup akhir bulan Mei ok...tak kisahla mula awal atau lambat yer...so sekali lagi mummy nak ingatkan sila la update seperti yang mummy war2kan pada awal program...ramai peserta yang tak update lagi...tak adil untuk peserta yang lain k....pada peserta.. mummy da letak link uolls kat bloglist peserta detox k...lehla check...sila inform mummy kalau ada yang tak tersenarai...


so ni la hasilnya setelah 2 minggu berdetox...harap2 berjayala misi mummy akhir bulan Mei ni...





3 comments:

ch@ said...

dilla, gmbr dilla pakai jubah tu, nmpk berisi la :) gmbr tetengah tu nmpk susut. congrates dilla ;)

Mummy_Sofea said...

pakai jubah tu da trun skit...yg tengah tu latest..ari ahad lpas ambik pic tu..tq

SHIMA said...

cayalah kak...berjaya gak...
congratzz...chaiyok lagi...