www.e-referrer.com

Saturday, March 20, 2010

Jalan2 Hujung Minggu- Putrajaya Hot Ballon / Motherhood Expo / Pameran Ikan

Minggu ni merupakan minggu paling bahagia buat mummy dan Sofea sebab mr papa balik setelah seminggu lebih kat terengganu...so we olls ambik kesempatan untuk spent time sama2 satu famili sebab ahad papa da balik semula kat terengganu...

so ari jumaat pas papa balik dari kerja terus g Putrajaya tgk belon panas..dekat jer dari umah wan sofea...10minit da sampai...so sampai jer punyala ramai manusia..so jom layan piccas yang ada ni yer..


antara suasana petang Jumaat yang lalu...










sofea teruja tgk belon2 ni...


dating ngn ummi qis sekali....



cuaca agak panas sampai sofea haus...cian sofea terpaksa minum camni...



ok ni plak citer hari sabtu...memang da plan nak g midvaley sebab nak g mothercare sebenarnya nak g beli botol sofea...da alang2 tu ada motherhood expo so terjah kejap tgk apa yang menarik...tapi pic tak banyak sebab time ni sofea da meragam nak tido..so pegi pun kejap jer...

time g expo ni terjumpa plak ngn kak ecar...tapi xsempat nak bergedix gambar sebab kak ecar tengah bz dekat booth buku dan sofea plak da nangis2..so sempat lambai n senyum2 mesra jerla...so jom layan piccas yg ader ni yer..




terjah kat booth heinz kejap..

kat sini sempat beli barang tuk sofea...beg untuk letak barang2 sofea...ada sale..so mummy rembatla...

ha ni antara barang2 yang mummy rembat tuk sofea...sempat g kat booth pa&ma tapi sayang xdpat nak buat p/shoot free tuk sofea time ni sebab sofea da menangis...so lupakan niat tu jerla..



ha ni la benda yang mummy nak beli tuk sofea...botol susu MAM..sgt susah nak dptkan brand ni...so setiap kali nak beli mmg wajib g midvaley tuk dapatkan botol ni....sebab sofea mmg xnak botol lain da..so kenala mummy berkorban g midvaley setiap kali nak beli botol ni..


ha see...sofea da tido...anak mummy ni xmo tido kat stroller so kenala mummy dukung....so tak dapatla nak ronda satu midvalley sebab sofea da zzZZzzz...


Oleh kerana sofea tido we oll batalkan nak makan kat midvalley...so terus balik..on da way balik sofea bangun..so singgah plak kat south city plaza kat serdang sebab da area rumah...so g makan kat Old Town jap....tapi xder piccas makanan sebab da lapar sangat...hehe..




sempat posing sebelum makanan sampai...


ha tengok..da tak ngntuk plak si kecik ni..



pas makan jalan2 dan tengok ada plak pameran ikan...so layan japla pameran tu cuci mata...so jom layan piccas...











so minngu ni mummy sangat2 hepi...tq abang sebab sudi luangkan masa bwk mummy dan sofea jalan2....lain kali bawakla lagi yer...ngee



7 comments:

nursarah said...

banyaknya gambo! hehe,

Hazlina Shahrel said...

hepi je dia dpt jenjalan...

ch@ said...

bulat btl mata cikSofea tu, erm...BF lagi ke cikSofea ni Dilla?, mcm dah setahun tgk dia, tapi rasanya sebaya ngn anak kite :) cikSofea ikut muka hubby Dilla :D

Mummy_Sofea said...

hehe bulat ker...ikut mummy x?hehe..sofea da x bf sejak masuk 6bln setengah...sofea skang da 8bln..xlama lagi nak 9 bln da...a,ah mmg anak papa sofea ni...suma ckp ikut muka papa dia...

ch@ said...

sebaya ngn cikOni la, cikSofea 3 julai, cikOni 2 julai... tapi perkembangan cikSofea cepat... ;)

Mummy_Sofea said...

a,ah sebaya...ala cpt ker lambat xper..yg pnting setiap bln ada perkembangan terbaru

SHIMA said...

seronoknya....shima dpt tgk ballon tu dr jauh jer...jem btol la kak...

mcm ner la leh lupa ekspo tu kat MV...aduhai,terlepas daaa