www.e-referrer.com

Monday, November 2, 2009

Mummy ngan Aktor Feveret..

syokkknya arini...masa mummy baru balik dr lunch ada sorg mamat ni kat kaunter...tp xnampak muka lagi...bila dia toleh jer hahhh fahrin ahmad...apa lagi terkedu la jap..haha hover sungguh mummy sofea ni...papa jgn mare yer..mummy mmg dr dulu minat ngn fahrin ni...ngeee..fahrin dtg kat ofis mummy tghari td pasal nak settle loan dia...so tanpa buang masa mummy pun mintak izin nak berambar ngn dia...dia ngn lemah lembut ckp oh boleh...waaa mummy sukerrr....yg paling best sesi bergambar ni xpayah nak berebut ngn org lain..hanya mummy ngn kawan mummy jer...so ni la pic mummy ngn fahrin aktor feveret mummy...tq fahrin..ur very friendly....xsombong langsung...murah ngn senyuman....sgt hansome n sweet..hhaha
.
.
.
.
.
.







13 comments:

Kaseh said...

waaaaa dylaaaa jelesssnyaaaaaaaaaaaaa
kaseh pun minat gilerrr ngan si fahrin nih..sgtla hensemmm..uwaa jels2 ni..heheh

Mummy_Sofea said...

kaseh...dilla pun xsangka dpt jumpa dia face 2 face...siap borak2 lagi kat blik tetamu tau...xcited giler..bayangkan suma org g lunch..mmg xpyh nak berebut2 jumpa dia..mmg sgt hensem n suwitttt..hehe

a Y u said...

beshnye,,nk jugak amek gbr ngn fahrin..heheheh,..

nur rabiatul adawiyyah said...

jeles nye..mesti dier cute kan..

~farahsyeefa~ said...

waa..bestnyeeee. so jelesss taw :)

^^AnGGun^^ said...

wahhhhhhh.....
sesuai gitu ..ahahahaha..
opsss gurau2 jek...
nice la pic ni...
suke tgk...mummy sofea sweet la..kiut jek

fahrin plak ensem + semat gitu
phewiittttt

nurshariza mohmad samiri said...

waaaa...jelesnye.. baru ahad lepas kuar kisah fahrin x settle ptptn.. semlm jg dia pegi settle.. bgus2...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fahrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cintaKusayangMu said...

wah..bestnye dpt jumpa fahrin..
qis pn minat gak ngn dia..suka cara dia acting...hehehe...bila la nk dpt jumpa fahrin ni...

Mummy_Sofea said...

ayu-leh jer..mana tau pas ni dpt jumpa dia..

atul-mmg cute n suwitt...peramah plak 2..sempatla borak2 ngn dia 15minit..hehe

farah-hehe jgn la jeles2 ek..

anggun-waa statement yg bisa buat mr papa jeles..hehe..ala malunya puji2 cam gitew..tq..ngee

ieza-a,ah dia nak g luar negara bln ni..2 yg terus dtg ptptn 2..hehe

qis-samala ngn dilla selalu berangn nak jumpa dia..tup2 dpt jumpa ngn sembang lagi...cam xpercaya jer...

** atie + farid + aisyah ** said...

jelesnyeeeeeeeee.....dilla dpt bergambo ngan fahrin yg ensem giler tu....aiyok..leh gile bayang ooo

mama tisya said...

fahrin my fav oo...pernh terserempak ngan die time kt klcc tp tksempt lak nk bergmbr cz die mcm rushing je tp yg best adikku stay sama condo ngan die..jeles cz adikku dh jmpe die kt area condo die tu la ..pernh gk time p condo adikku itu jenguk2 kot2 terserempak ngan fahrin tp syg tkde rezeki...bertuah ler dilla dpt bergmbr...ehhehehe

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

sib baik kakak VOGEHH bukan kipas-keras-mati Fahrin.. tp, pnh gak t'serempak ngn dia kt MV.. mmg very the friendly larr dia.. senyum memanjang.. pelik den nape larr Linda Onn & Scha tnggalkn mamat hensem neh..huhu..