www.e-referrer.com

Friday, November 20, 2009

Cupcakes order untuk mummy

klu uolls nak tau sebab per mummy bz minggu ni sampai xsempat nak berblogging ni la sbbnya..siapkan order cupcakes dr kawan2..mula2 xder niat nak bisnes pun sbb baru lagi tapi sbb da ramai yg request mummy buat jgk...alhamdulillah mummy seronok sgt sbb ada orang percayakan hasil tangan mummy ni...A BIG THANX FOR MY SIS KAK eCAR..sebab kak ecarla mummy pandai buat cupcakes ni...walaupun masa mula2 blajar 2 tersgtla kaku tgn ni...tul x kak ecar...ngee..skang ni asyik msg kak ecar jer klu ada prob..sori sbb susahkan kak ecar...

so ni la hasil tangan mummy untuk minggu ni...semua order dr kwn2 mummy...ramai yg request mummy buat blog tapi belum lagi kot...mummy still cari ruang n masa yg sesuai dulu...skang ni pun mummy da xmenang tgn...klu uolls nak tau masa mummy taip ni pun mummy tgh tunggu cupcakes masak..ermm..kena bahagi masa pasni...alhamdulillah mummy dpt job untuk buat cupcakes doorgift untuk org kawin sebanyk 500pcs cupcakes..mula2 cam takut gak nak ambik job ni..tp mymom kata ambik sbb nila rezeki n baru mummy leh tau kemampuan mummy...yg ni mummy akan update later ek..tunggu..

mesti uolls tertanya2...yer ker?hehe.. camnerla mummy leh dpt order ni kan..mummy xder buat iklan pun just bawak ofis n ramai yg request tuk buat...so penuhla email ofis ngn tempahan cupcakes ni...skang mummy tgh try untuk buat kek plak...moga2 berjaya..so sbb nila blog mummy bersawang..hehe...

p/s-thanx again kak ecar...sbb kak ecar dilla jd mcm skang ni...skadar tambah pendapatan untuk si sofea...tapi dilla bkn nak untung tapi sbb minat...tgh giler cupcake-ing...


for arissa dania..14/11/09

tester yg mummy bwk kt ofis...alhamdulillah feedback yg positif (15/11/09)


order by kak mas for anniversary (16/11/09)


order by along..for her sis wed (17/11/09)
order by abg bad..(18/11/09)


order by kak aidah for her baby(20/11/09)



order by kak nor for her sis bufday (20/11/09)

for mymom-majlis kt blok

so minggu ni mmg sgt bz smpai xcukup tido...ni pun tgh siapkan order tuk esok..ptng ni kena g beli brg tuk order next week...nti mummy aupdate later k..daaa



14 comments:

a Y u said...

lawa2..hehehe..
u duk mn..?
klu dkat,buleh order gak utk wedding nnti..
sbb tgh plan nk letak bg hantaran cupcakes..hihihih..

wanie @ suzie said...

waaaa mummy sofea dah jd tokey cc...congrat dylla lepas nih leh bukak kedai lak

Mummy_Sofea said...

ayu-dilla duk seri kembangan..leh jer klu nak order..

wanie-tq2..ala xla sampai bkak kdai..hehe

Mummy Fia said...

tahniah dilla.. keep it up gud job!.. moga makin mencurah2 rezeki dilla..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

chayork2 protege ku aka hadekku..!! kan k.e-caR dh kata, once t'jebak ngn dunia cupcake-ing neh mmg akn jd addicted.. keep it up dear!!

amcm projek gumpaste..?? jd x..??

mamAeisya said...

wahh..bestnye dila da pandai wat cupcake..dayah pun minat gak ngn cupcake ni..tgh mencr2 kt mane ada wat cupcakes class kt melaka ni..

Lily said...

so yang gambar kartun tu.... berapa harga..... i mean per 20 bijik ke per 10 bijik ke....

Mummy_Sofea said...

klu order cc ni minimum 16pcs...lehla campur2 pic ngn deco lain atau tulisan..

SHIMA said...

wah3...cantiknya...gud3 kak dyla...chaiyok...semoga berjaya

Ain said...

tahniah dyla.. cantik design..

Gugu Gaga Zafran said...

hi dilla...wah..cute2 la cupcake yg dilla wat...bole ajar ct lak x??

Gugu Gaga Zafran said...

dilla...cute2 la cupcake yg dilla wat...leh ajar ct x???

Lily said...

A'mualaikum, muka Dilla cantik n bersih je, pakai produk apa, boleh tahu tak? dah le tahu buat cc , cantik pulak tue....

Wife to Firdaus Ghazali said...

wahhh...cutenya cupcakes dylla...;p