www.e-referrer.com

Sunday, November 29, 2009

rindu saat itu..

naperla tiba2 mummy rindu saat prgnantkan sofea..bila tgk pic lynna yg bakal dpt twin bb boy tu rasa cam terkenang2 saat prgnant..cute jer ngn baju prgnant tu...mummy dulu giler nak beli baju prgnant..rasa semua nak beli...tgk lynna bergaya sakan ngn belly yg cute tu buat mummy nak patah balik time tu..masa tu semua nak dpt..dpt perhatian lebih..walaupun 4bln pertama tu mummy alah teruk sampai turun 5kg tp mummy xserik..tp nak bt camner..atas nasihat doc mummy xleh prgnant dlm 5thn ni...tp klu ada rezeki mummy xtolak..tak taula sofea ada adik ker x...dpt bb boy okla...cukup sepasang..hehe berangan lebihla mummy ni..padahal sofea baru jer nak masuk 5bln...apapun pic2 ni mummy akan simpan sebagai kenangan...kenangan yg xdapt mummy beli kat mana2...



7 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

takpe dilla..insyaallah nnti dilla leh peknen lagi..

wanie @ suzie said...

rasa nak preggy skang jugak kalau kompem leh bb boy!!!hahahahha

SHIMA said...

huhu,mmg kak...shima pon rindu saat3 tu..tp kdg3 teringt balik time nk bersalin tu..klu de rezki,x ke mana..

ibu_qaisara said...

yana pn skrg ni dh brangan2 nk prgnt lg..xsbr pn ada nk bg adik kt Qaisara..bila pkir lum puas brmnja dgn Qaisara, smpan dulu la niat tu..if ada rezeki, mmg tima je..

Naz-Segalanya disini said...

salam dyla..kenapa smpi kene jarak 5thn dyla?maaf klu naz bertanya..nak tau jugak sbb kita sama sama czer kan.dyla nak tau z sejak tgok baju maternity dyla yg cun cun tu dah berazam pregnant sekali lg nak tempah baju dgn mak.xmo belilah.sbb beli singkat..

Mummy_Sofea said...

atul-insyaallah..
wani-haha tul tu..nak bb boy plak..
shima-2la tp akk susah skit kna rancang atas nasihat doc..
yana-xper manjakan dulu si qaisara 2...

naz-dilla kna rancang 5thn atas nasihat doc..klu naz ada baca pasal entri dilla seblum ni pasal dilla ada sakit jntung n komplikasi masa lahirkan sofea..smuanya sbb jntung prob..2 yg doc suh plan...tp klu ada rezeki dilla terima..mmg dilla suka ngn maternity dress..sampai dilla sanggup beli walaupun harga rm100 sepasang...sanggup pg cari kdai maternity yg cantik2 n nampak funky...dilla suka patern kat butik vmum/mothercare..cntik sgt...bila tgk bju2 tu teringin nk prgnnt balik...hehe

NORSUZILAWATI ZAINOL ABIDIN said...

salam...sy tgh selongkar blog akak ni.bila smp en3 ni, teringin nak komen gak...sy ni dh ada bby boy...da 7bln lbh...sy teringin nak ada bby girl lak..huhuhu...suka tgk bj bby girl yg lawa2.akak,kalu xkeberatan...sy nak tnya akak ada amik apa2 suplement food x??sy ingat nak rekomen kan akak ngan jus kesihatan INTRA 23 herba...akak lawat la blog sy...ada pasal splement food tu...tp xbyk lg en3 psl tu..nti sy update lg psl INTRA tu...