www.e-referrer.com

Monday, November 30, 2009

Pinky Ladies Contest

STICKY MODE..rerajinla scroll down ek




Wah mummy teruja sgt nak join contest ni sbb mummy mmg GILER PINK...meh mummy citer sbb per mummy dok giler sgt kaler pink ni...

PINK..PINK..PINK...Sejak dari sekolah rendah lagi mummy mmg suker warna pink ni tau..xtipu..biarla ramai yg kata org yg suka pink ni jiwangla..lembutla..its ok..mummy xkisah...sampai skang baju dlm almari penuh pink jer...klu leh tunjuk bukti da tunjuk tau..hehe..sampaikan baju sofea pun suma pink..susah nak tgk warna lain..papa siap bising sbb suma nak pink...xder warna lain ker?hehe..

sbb per MUMMY suka pink-

1-pink melambangkan kewanitaan

2-pink menyerlahkan keayuan seorang wanita

3-pink mempamerkan kelembutan

4-pink simbol kasih sayang

5-pink mampu menenangkan dan menyegarkan jiwa

6-pink mengambarkan sifat feminin dan jiwa yg romantis

terlalu byk klu nak citer pasal pink ni...apa pun I LIKE PINK!

pic ni diambil masa cukur jambul sofea...pink kan...walaupun papa anti giler warna pink ni mummy tetap nak pink utk majlis princess mummy ni..

so klu uolls suker n nak join contest ni jom terjah blog Pn Ciare yg cute ni...tarikh tutup 30/11/09


7 comments:

misz Lina said...

wahhhh

i luv pink tooOOooOo ^_^

kojah said...

cantikkkkkkkkkkkkknya pink2 ms cukur jambul

ciare (^_^)v said...

hye hye ciare dtg menerjah :) anyway i penah nampak gamba ni dlm 1 blog makeup artis. cantek :) time kasih join ;)

nur rabiatul adawiyyah said...

kita same minat warna pink lah..nasib baik hubbyku tidak anti pink..ape pon to dylla, gudluck...

l y n n a s h a a r i said...

comell la color2 pink utk anak pmpuan..sygnye lyna bakal dpt twin boy..eeeehe

Mummy_Sofea said...

lynna xper len kali leh lg bila dpt bb gurl..

mama_izz said...

sweet nyer.. suka tgk..hehe