www.e-referrer.com

Sunday, January 24, 2010

My Day...2nd Year..Alhamdulillah

25/01/2010...alhamdulillah hari ni genaplah usia perkahwinan we olls 2tahun..walaupun masih lagi baru tp alhamdulillah we olls bahagia sehingga hari ni..masam2 muka tu adatlah dalam rumah tangga..cuma cara kita untuk selesaikan segala problem tu amatla penting...so sempena 2nd anniversary ni mummy da buat surprise celebration untuk mr papa..klu sebelum ni celebrate kat luar n kek pun beli..kali ni mummy buat dr a-z..cuma menu malam tu spagetthi bolognise telah dibantu oleh mysis..tq sis..klu xder dia ni ermm xtaula siap x celebration malam td..dengan kek lagi...kek ni pun buat last minit sebab bz siapkan order org..tp okla..mummy berjaya siapkan kek aiskrim ni..

Kalau dulu celebrate ngn sofea dlm perut..tp kali ni sofea pun join skali..mummy buat makan2 ni kat umah wan sofea..ramai2 lagi best...tp xsempat nak capture pic banyak2 sbb da malam..pas makan balik umah we olls plak..

so menu malam td spaggetti bolognise ngn air strawberry n no 2 aiskrim kek..simple..hadiah?..biarla mummy n papa jer yg tau..nati ada pihak yg kata mummy berlagak plak kan..so pada pihak tu harap puas hati kan..mummy just citer majlis mummy yg simple ni jer k..
so pada papa..Happy 2nd Anniversary..hope abang suka hadiah tu k..LOVE U SO MUCH..SEMOGA IKATAN PERKAHWINAN KITA KEKAL ABADI HINGGA KE PINTU SYURGA..AMIN

so ni pic yg sempat di ambil..layan jerla ek...


Kek hasil tangan mummy khas buat mr papa...mr papa suka sgt...




menu malam td..



sofea wit untienya..



11 comments:

LoVEaQshA said...

Happy 2nd Annivasary Dilla&hubby~!!
wah cedapnya nengok cake aeskrim tue.syabas dilla da semakin terror skrg~!!

Semoga ikatan dilla &suami berkekalan..~!!
Disamping sofea dan bkal bby yg seterusnya!!~

Ain said...

hepi anniversary dyla.. semoga rumatangga yg dibina kekal ke akhir hayat..

psst: terliur tgk kek tue...

NURUL said...

happy 2nd anniversary!!!

Mummy Aqil said...

happy 2nd anni dilla. wish u all bahagia selamanya.. fuhh kek nmpk sodap..

Hanna said...

Congrat both of u!!Happy 2nd Anniversary:)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

hepi 2nd anniversary Dilla & Sham.. smoga kekal ke hujung nyawa.. ameen..

rgds,
e-caR NazRin

Mummy_Sofea said...

zura-tq dear..
ain-tq dear..amboi siap terliur..hehe
nurul-tq dear
ila-tq dear..hehehhh nampak jer ker sodap..
hanna-tq dear
kak ecar-tq mysis..aminn

ibu_qaisara said...

happy 2nd anni dilla..smg kekal bahagia smpai bila2..aminnn...

Mamadam said...

eh..eh..same la fav en.hubby nat..mmg suke sgt kalo nat msk spegeti camtu..tp skang dh tmbh 1 lg menu spegeti cabonara..aritu smbt bezday die soh msk spegeti cabonara plak..tp puas ati kalo dpt pujian dr suami kan dilla..anyway happy 2nd annivesary...semoga bahagia ke ahir hayat..aminnn

Mummy_Sofea said...

yana-tq dear
nat-hehe sama ek..dilla mmg suka spageeti carbonara tu..tp en hubby xsuka sbb dia xsuka cheese..anyway tq nat..

Mummy_Sofea said...

yana-tq dear
nat-hehe sama ek..dilla mmg suka spageeti carbonara tu..tp en hubby xsuka sbb dia xsuka cheese..anyway tq nat..