www.e-referrer.com

Sunday, January 24, 2010

Contest Aksi Cukur Jambul


Contest ni mummy jumpa kat blog mummy_ayu..sekali tgk jer mummy terus nak join...so contest ni dianjurkan oleh ZuArCiTy..mmg xpernah lagi jumpa contest camni..so memandangkan cik penganjur nak 1 piccas jer so ni la pic yg mummy pertaruhkan walaupun byk lagi pic yg nak tepek..ngee..


so majlis ni diadakan masa sofea 3bln..skang anak mummy da 6bln da..pada cik penganjur klu ada yg terkurang lehla inform ek..so jom join contest ni kat SINI



ni pic selingan rentetan dari pic di atas..





4 comments:

SiTi said...

SaLaM pErKeNaLaN...ok sEmUAnYa LuLUs...

Tq Yer Sbb jOIn...

wansteddy said...

meriahnya majlis. yg tertarik tu suka tgk si mummynya yg bergaya mcm ank dara :)

good luck!

Mummy_Sofea said...

wan-hehe mummy yg over..tq

nur rabiatul adawiyyah said...

mmg cantik mase majlis ni..very pinky...