www.e-referrer.com

Saturday, April 3, 2010

Jatuh Cinta dgn SIMPLYSITI..


Entri ni da lama da simpan sebenarnya...sebelum produk Simplysiti ni dilancarkan mummy da beli dulu kat watson...mula2 nak beli brg2 mekap kat Mac tapi bila nampak jer gambar siti terpampang kat watson tu terus terjah jap...mula2 ingat nak tgk2 jer tapi akhirnya mummy tewas gak bila promoter tu siap suh pakai mekap dr Simplysiti ni...mummy kan mmg fanatik giler ngn Siti ni..so apa lagi...dengan pantasnya mummy rembat...tapi mummy sekadar beli foundation dan lipgloss jer...
yang menariknya tentang foundation ni..dia ada 3jenis jer tau..xpayah pening2 nak pilih kaler ikut kulit bagai..sebab foundation ni untuk semua jenis warna kulit..oleh kerana kulit mummy normal so promoter tu suggest ambik foundation jenis normal...ada lagi 2 jenis..untuk over age dan kulit berjerawat atau sensitif....
lipgloss plak mummy suka sebab selalunya bila kita apply lipstik n gloss akan berkupil2..tapi lisgloss ni tak..smooth jer kat lip...tahan lama plak tu..sgt natural...mummy ambik jenis LG 02 Starry Pink...lipstik plak siap ada nama2 ikut tajuk lagu siti tau..tapi mummy xbeli lipstik sebab Mac Honey Love tetap dihati...
Selain mekap produk Simplysiti ada jgk produk penjagaan muka...ingat nak try yg trial pack tu..tapi da beli plak produk Nivea..so tunggu abis baru nak beli...oo lupa plak...ramai yang tanya mummy mahal ker produk ni? mmg berpatutan harga dia...xmahal pun..semua orang mampu untuk beli...tapi mmg mummy puas hati...sebab mmg cantik...bukan nak promote tapi mmg betul..hehe...opss sori yer mummy malas nak capture pic gloss ngn foundation tu...yang pasti kotak dia berwarna putih n ada tulis SS...so leh tgk kat seluruh Watson k..







Dato' Siti makin kurus dan cun...my inspiration...










so ni la hasilnya selepas menggunakan foundation dan gloss dari SimplySiti...sori kalau mekap xpro...huhu











hehe mummy saja menggediks letak pic Dato' Siti sebelah mummy....






2 comments:

Mia-Ina said...

wah menjadi la make up..

noradzlina.kamdani said...

wah..menarik..dh tgk iklan tp blm g lg..nnt arrr nk try gak...tp cian le gambo yg dato ct pakai baj utk launch tu...button tu ade yg terletak di tempat yg xsesuai he he he