www.e-referrer.com

Thursday, April 22, 2010

BERSIARAN DI PROGRAM WHI @ TV3 (21/04/2010)

Akhirnya mummy da pun selesai untuk buat demo cupcakes kat WHI tv3...mmg mummy akui sgt neves..mummy pun xsanggup nak tgk balik tau..hehe..malu sgt...tapi sekurang2nya mummy da tau camner rasanya bila berhadapan ngn kamera...satu perasaan yg susah nak citer..macam2 perasaan ada..apa pun org2 tv3 sgt2la frenly...sgt suka...



mmg mummy dapat respon yang baik lpas habis jer bersiaran..bayangkan habis jer terus panggilan masuk sampaui 80 miskol dan msg sampai 100msg...sangat2 teruja..kebanyakan yg kol dan msg nak kan resepi sebab xsempat salin..ada yg nak order...xkurang jgk yg nak ngorat? haaa mummy kena ngorat..ingat mummy anak dara ker? sampai org2 tv3 panggil mummy cik...huhu...



insyaallah kalau ada rezeki mummy akan ke udara lagi kat segmen yang sama...hope bisnes mummy akan bertambah lagi pasni...so kita layan gambar jerla ek..buat yg sudi menonton mummy tu terima kasih byk2...moga kekurangan yg ada pada program tu dpt mummy jadikan sebagai pngalaman untuk jadi yg terbaik...sayang sgt kat uolls yg bagi support kat mummy selama ni...






ha ni la antara babak2 neves...maklumla masa diberi 6minit...so kenala rushing.tula sampai tersasul2...haha..




ha time deco ni pun tgn menggeletar tau...ish...pendek kata mmg nebes abisla..




ni cover skitla..konon2 xneves...ngee



akhirnya masa 6minit pun abis...fuhhh lega..padahal rasa cam lama jer tau...








so pas lunch sempatla mummy bergambar ngn org yg bertanggungjawab jemput mummy hari tu...tq zura...aku syg ko...seronok dpt sembang2 ngn ko...lama da xsembang2 cam tu kan...apapun ko cam dulu gak..xpernah sombong....i like...




sesi bergambar yg wajib tuk mummy...hehe...yg penting pinky-minky okey...feveret colour...





so kalau saper2 yg xdpt tgk n teringin nak tgk leh la g kat www.tv3.com.my...mummy da try upload video dr copy yg mummy dpt tapi still xboleh....bagi yg nak order atau tau lebih lanjut tentang produk mummy lehla g dsofthomebakery atau jumpa mummy kat FB k..



9 comments:

joegrimjow said...

huiyoooooo
mantap niii

jadi glamer sakan lepas ni :)

Alynn Notnot said...

wow bestnye!

mama tisya said...

tahniah2 berjaya gk msk mhi even nerveous ye...tk sempt tgk aritu cz tgh honeymoon tp dh pesan kt my mum soh tgk...hehehehe

noradzlina.kamdani said...

maaf sy terlepas segmen tu..anyway congrats ye...semoga biz mkn sukses

SuZiE said...

suzie dah tgk dilla kat whi.. mmg nmpk neves sgt.. hehehe.. smoga sukses!!

Mykhalish said...

dilla dear.. congrats. hope ur business bertambh2 maju.. hehe.. i'm proud of u..

Mummy_Sofea said...

jomgrijo- tq...hish xmana glamernya..tp sgt puas hati walaupun gugup...hehe

alynn- mmg sgt best..pengalaman yg xdpt kat mana2...

mama tisya- tq dear...mmg neves..tp insyaallah pasni akan lebih berani..pngalaman mgajar kita mnjadi lebih baik..

Mummy_Sofea said...

norazlina- tq..xperla klu xdpt tgk..tq doakan dilla yer..

suzie- mmg neves pun...its ok..sekurang2nya dilla dpt pngalaman n belajar mnjadil lbih berani lpas ni..insyaallah...tq

ila dear..tqvm bagi support kat dilla..dilla pun nak success cam ila..cuba dlm bidang yg berlainan..tq ila

eRiNsZ said...

congats dilla, bisness pon dah mkin masyuk
rzki sofea tu hehehe

yg pling pnting bkenan ngan bju kamo
~ erin pon x smpat tgok dear....

tgah meeting time tu hik hk hik