www.e-referrer.com

Thursday, December 3, 2009

Vouge Pregnant Mummy Give Away

baru jer mummy buat entri rindu time prgnant..tiba2 jumpa plak contest ni..kira ni last minit la join contest ni..fuhh nasib baik sempat..mmg sgt suka..sekurang2nya terubat gak rindu time boyot ni kan...so pic ni rasanya da byk kali kuar blog ni kan..hehe..nak buat camner..time ni la mummy nak melaram...so ni la pic yg mummy rasakan vouge..ngee vougela kan untuk org yg prgnant...hehe

buat puan NottiNetti:

nama mummy Nuradilla Azizan..just call me Dilla.. pic di atas diambil masa kandungan mummy berusia 23minggu..buktinya ada kat pic tu..tp bkn baru ltak tau date 2.. pic ni diambil masa dinner anjuran ofis mummy...punyala nak bergaya sanggup tempah baju ni..mummy design sendiri tau baju ni... masa prgnant ni ramai yg kata mummy bakal dpt bb gurl sbb mummy suka sgt melaram walaupun muka ni da penuh cam bulan penuh..hehe.. skang da 5 bulan usia princess mummy yang mummy beri nama Nur Sofea Aamilyn.. hajat di hati nak prgnant lagi bila tgk org prgnant tp mummy c-zer so knala tunggu dulu..atas nasihat doc..padahal baru 5bln si sofea 2..tamak tul mummy ni.. so harap2 penyertaan mummy ni memenuhi kehendak Puan penganjur yg sedang sarat mengandung tu..vouge lagi..suka tgk prgnant woman..sgt cute...so saper yg nak join leh la terjah sini..



pic selingan untuk lebih jelas perut boyot itew..hehe







3 comments:

Sharinginfoz said...

masuk aja contest nanti menang kan... bosan2 datang le sini

ween said...

sis nampak berseri2 masa pregnant :)

rindu time boyot, sila la memboyot lg. hehe ;p

ur baby sgt cumel. nama sama dgn my anak buah, sofea :)

salam perkenalan.

Mummy_Sofea said...

ween-salam perknalan..