www.e-referrer.com

Monday, December 21, 2009

aktiviti p/shoot mysis wit mila@dara.com



entri kali ni mummy buat khas buat adik mummy yg dpt buat p/shoot 2minggu lepas kat studio then terpilih plak minggu ni untuk p/shoot ngn mila kat taman tasik titiwangsa...so mummy n mymom g temankan adik mummy ni buat p/shoot...mummy pun xlepaskan peluang gak brgambar ngn mila..yg paling best mila suka ngn cupcakes yg mummy buat tu..suka sgt dpt cuppies tu...siap kata comelnya cuppies ni..mana akak belajar buat ni..cantik sgt...seronok gilerla kan bila kena puji...

mila ni mmg havoc giler..peramah sgt..walaupun penat baru balik shooting kat tampoi ngn akim still tersenyum jer...manja jer mila ni...orgnya pun tersangatla comel n kecik jer...so dptla face to face selama sejam...anyway to mysis congrate dear..dpt gak masuk magazinekan...xsia2 antar gambar..so maybe gambar2 p/shoot ni akan masuk kat majalah dara bulan 2 paling awal pun...harusla mummy g beli kan sbb cuppies mummy pun glamer sekali masuk magazine...thanx jgk pada team dara.com yg terlibat aritu..sgt frendly..adik2 semuanya...cun2 plak 2...so layan jerla pic2 ni yer...tp byk yg da di tapis sbb byk sgt pic..xtau nak publish yg mana...yg penting muka mummyla yg mummy tepek kan sbb blog mummy...ngeeee....


cuppies dedicated 4 mila..




antara pic p/shoot yg smpat mummy capture..byk candid jer..


pas abis p/shoot mummy plak sakan ambik gambar ngn mila...maklumla xpyh berebut nak ambik pic ngn mila...ambikla byk mana pic pun..tq mila..














mummy n mysis sblum p/shoot...

mummy sempat gak nak posing2 sblum strt p/shoot...harusla mummy menggedikkan diri jap kan..ngeee



wit mymom yg sporting abis temankan mysis




3 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

adik beradik yg sweet..patut la dpt msk magazine, jump mila lg tu..bertuahnye badan..

Mummy Haziqah Kafiah said...

cantik la..

Mummy_Sofea said...

ina-tq..ala kebetulan jer ni..
lina-tq