www.e-referrer.com

Sunday, December 6, 2009

order untuk minggu lepas..

alhamdulillah minggu lepas mummy still dpt order...biarla ada pihak yg xsuka bila mummy publish pic cc ni yg penting customer mummy suka...mummy anggap 2 cabaran buat mummy...so ni antara cc yg mummy buat tuk minggu lepas atas permintaan customer...design dan colour...minggu ni mummy da start bz ngn order untuk wedding..bukan ajer order cc tapi.....ermmm nantikan apa dia yg mummy buat tuk wedding kali ni k....mummy akan publish insyaallah minggu ni gak bila da siap semuanya...


order by kak na..

order by zaleyah..hepi anniversary..


order by kak rabi..

for kak ana ummi tisya



8 comments:

Ieda said...

cantik2 la cup cakes dilla..kalau ieda dok dekat kan best leh orde ngan dilla

Ibu_Mysara Syauqeena said...

emm abaikan mereka yang iri hati dengan sis k...sis wat cuppies sebab minat n secara tak langsung tambah duit poket..so juz ignore them k..tak sabar nak tunggu cuppies dari sis ni..

Mummy Wafiq said...

xpe dilla..abaikan je ape org nak ckp.yg penting ape yg kite wat tu xkacau idup org lain..n ikhlas..

anyway..gud luck!hope biz 'terjebak' ni semakin berjaya..hehe..

Mummy_Sofea said...

eida-tq..ala2 2 la klu dekat lehla order..mai la sini..dilla buat khas tuk arissa...

kak lisa- tq sis sbb support dilla..mmg hampir down tp bangun semula sbb ada kwn2 cam sis...erm khamis ni kita jumpa k...i will deliver ur cuppies..

june-tq dear..mmg dilla ikhlas n xkaco hidup org len..so biarla..tq 4ur support..

ch@ said...

one day, kite nak order dari awak la mummy sofea, leh ke? geram tgknya, cantik2 :) eh, mana dak sofea tu, meh sini nk tarik pp dia sikit, hehe :)

mama_irdina said...

wah dilla..makin comey laa cc dilla buatkan..jelesnye mama irdina tau..hehe..tiey kalu area kl mesti dah tempah gak..nk blaja pun ade gak..tp jauh plak..hmm..tgk je laa..sape lak yg dengki kt dilla tuh??ni laa melayu..xper dilla tiey sokong dilla..hehe..

Azlina Ibu Alisha said...

fuyo..dh expert wat cupcakes..berkat tunjuk ajar sifu k.ecar kan..ina pg class jer lebih tp xpractice pon..
k nxt time leh order dgn dylla plak..

ciare (^_^)v said...

sdapnyeee...em camne nak order ni? ade blog lain ke?