www.e-referrer.com

Saturday, May 22, 2010

fresh from oven - Castle Cake...

salam semua...sejak akhir2 ni mummy da jarang nak update blog kerana ke-bz-an yg melanda..sori pada semua contestant program 7h detox ek..nati mummy akan update later...nampaknya snangla mummy nak bagi saper hadiah tu nati sbb xsemua yg comitted...

ok mummy nak story pasal ari jumaat lpas mummy da attend kelas untuk buat castle kek yg cantik ni...da lama mummy idam nak buat kek ni untuk princess mummy sorg tu..siap ambik cuti tau semata2 nak attend kelas ni...hehe...mula2 mummy ingat nak tempah jer tapi mummy tekad nak belajar..so mummy ambik personal class ngn kak liana...mmg adore ngn hasil kerja tangan dia..klu nak order kek ni mau cecah rm300 ngn kak liana...so apala salahnya mummy blajar buat sendiri...

so ni la hasilnya..hope bln 7 nati dpt buat kek ala2 camni atau design lain tapi still castle kek tuk birthday party sofea....jom layan pic jerla ek...





















6 comments:

noradzlina.kamdani said...

waaaa mesti sgt syg utk dimakan sbb sgt cantik

Ieja said...

cantiknya kek ni...sayang nak makan....hisss..rasa tak sabar plak nk tengok kek besday sofea..msti lagi cumel dari ini....

Hazlina Shahrel said...

cantikkkkkk.........nya...

Rizziela said...

Sayang nak makan....makanya simpan ajer lah kek ni :D cantik bangat

Ain said...

bertuahnya sofea dpt mummy cam dyla ni.. mesti dia excited nnt nk ptg kek.. hihi.. comel sgt2..

SHAZA said...

iskh...sayang tul nk mkn kek ni.cantik sgt!!!!